Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Aπορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα Ηλιόπουλου – Κανονικά σήμερα η ΓΣ της ΜIG

Μάριος Ηλιόπουλος (Seajets)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τις αιτήσεις προσωρινών διαταγών της ομάδας Ηλιόπουλου και η συνέλευση της MIG θα γίνει κανονικά σήμερα το απόγευμα.

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πλευρά του Μάριου Ηλιόπουλου και ζητούσε την αναστολή της απόφασης μεταβίβασης της Attica Group στην Strix, θυγατρική της Πειραιώς.

Η ομάδα Ηλιόπουλου που ελέγχει το 12,99% της MIG είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της συμφωνίας μεταβίβασης της Attica Group από τη MIG στη Strix και έχει αιτηθεί έκτακτο έλεγχο στη ΜΙG για τις χρήσεις 2020-2021-2022. Και οι δύο αιτήσεις συνοδεύονταν από αιτήσεις προσωρινών διαταγών οι οποίες και απορρίφθηκαν.

Μετά την απόφαση αυτή, η έκτακτη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου στις 18.00 θα διεξαχθεί κανονικά. Θα συζητηθεί και θα οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση της Attica Group στην Strix, με αντάλλαγμα την αποπληρωμή των απλήρωτων δανείων προς την Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

Οικονομικό έλεγχο και ασφαλιστικά μέτρα στην MIG ζητεί η πλευρά Ηλιόπουλου