Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Σε «αποσύνθεση» η Tesla: Ακόμη ένα ανώτερο στέλεχος αφήνει την εταιρία

Tesla

Elon Musk. Επικεφαλής Tesla

Άλλο ένα από τα ανώτερα στελέχη της φαίνεται να χάνει η Tesla, η οποία βρίσκεται σε περιδίνηση μετά τις παλινωδίες του ισχυρού άνδρα της, Elon Musk, περί της εξόδου ή μη από το χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Liam O’Connor, χωρίς, ωστόσο, η είδηση να επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία.

Ήδη από την εταιρεία έχουν αποχωρήσει ο αρχιλογιστής και τρεις αντιπρόεδροι, υπεύθυνοι αντίστοιχα για το ανθρώπινο δυναμικό, την επικοινωνία και την οικονομική διεύθυνση.

Η μετοχή της Tesla σημείωσε πτώση 0,2% την Πέμπτη στα 298,33 δολάρια. Από την αρχή του έτους, έχει χάσει 4,2% της αξίας της, την ώρα που ο S&P 500 έχει σημειώσει άνοδο 9,6%.

Σημειώνεται επίσης ότι, προ ημερών, το κρατικό επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, στου οποίου τη στήριξη είχε βασίσει ο Musk μια πιθανή απόπειρά του να βγάλει την εταιρεία από το χρηματιστήριο, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1 δισ. δολάρια στη βασική ανταγωνίστρια της Tesla στον χώρο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, Lucid Motors.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tesla: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του Elon Musk – Βουτιά της μετοχής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή, Tesla, οι Γερμανοί έρχονται! Με ένα νέο ηλεκτρικό SUV (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τώρα άρχισαν οι μηνύσεις κατά του Elon Musk