Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Pasal Development: Ανοίγει ο δρόμος για εξυγίανση μετά την έγκριση της συμφωνίας από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Pasal

Σωτήρης Θεοδωρίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος Pasal Development

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Pasal Development ΑΕ ενημερώνει ότι εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ. αριθμ. 712/29.8.2019, η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης, με βάση το άρθρο 106β του Ν.3588, η οποία είχε εκδικαστεί στις 23/5/2018.

Σύμφωνα με την απόφαση, με την υλοποίηση της συμφωνίας δεν προβλέπεται ρύθμιση άλλων οφειλών εκτός του τραπεζικού δανεισμού και χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων, οι οποίες εξοφλούνται πλήρως, καθώς η εταιρεία δεν είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές σε Δημόσιο, Ασφαλιστικούς οργανισμούς, εργαζόμενους ή προμηθευτές.

Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση της εταιρείας υπογραμμίζεται ότι, με την συμφωνία, εξυγιαίνεται η χρηματοοικονομική θέση της Pasal και ανοίγει ο δρόμος για την υγιή ανάπτυξη της εταιρείας.