Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Jeff Bezos: Μόνο για… μια μέρα κράτησε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Jeff Bezos - Bill Gates

Μόλις χθες ήταν που ο Jeff Bezos «έκλεψε» την πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο από τον Bill Gates, ενώ εν νυκτί έχασε 6 δισ. δολάρια επαναφέροντας έτσι τον ιδρυτή της Microsoft στην πρώτη θέση.

H περιουσία του Bezos ξεπέρασε τα 90 δισ. δολάρια, μετά την άνοδο της μετοχή της Amazon και την πτώση της μετοχής της Microsoft με αποτέλεσμα ο CEO της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής του κόσμου να αυξήσει την περιουσία του κατά περισσότερο από 800 εκατομμύρια δολάρια και να κλέψει τα πρωτεία από τον Bill Gates, ύστερα από 7 ολόκληρα χρόνια.

Στη συνέχεια, όμως, η μετοχή της Amazon έκανε «βουτιά» και μαζί της η περιουσία του Bezos που μειώθηκε κατά σχεδόν 6 δισ. μέσα σε ένα 24ωρο. Βέβαια, και η δεύτερη θέση δεν είναι και λίγη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ: Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος για τον Έλληνα. Ασφαλιστές, λογιστές, μπακάληδες και βενζινάδες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Ποια εταιρία θέλει να αγοράσει φέρι μποτ για την γραμμή Πειραιάς-Κύθηρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jumbo: Η πιο hot μετοχή. Νέα τιμή στόχος από την Πειραιώς Sec