Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Επεκτείνεται και εκτός συνόρων η Shell & MOH Aviation

Shell & MOH Aviation

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο αεροδρόμιο της Σόφιας, για την προμήθεια αεροπορικών καυσίμων, ανακοίνωσε η Shell & MOH Aviation, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της Shell Overseas Holdings Ltd και της Motor Oil (Hellas).

Η κοινοπραξία δραστηριοποιείται τα τελευταία επτά χρόνια στην Ελλάδα και η Σόφια είναι η πρώτη τοποθεσία εκτός χώρας όπου θα παρέχει αεροπορικά καύσιμα.

Στο οκτάμηνο του 2017 το Αεροδρόμιο της Σόφιας εξυπηρέτησε περίπου 4,3 εκατομμύρια επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση 41% σε σχέση με πέρυσι ενώ τα αεροσκάφη που απογειώθηκαν και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο του 2017 αυξήθηκαν κατά 14% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2016.

Η Shell Aviation προμηθεύει με καύσιμα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αεροσκάφη κάθε χρόνο, σε 900 αεροδρόμια 36 χωρών.

Η Shell & MOH Aviation Fuels έχει παρουσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στα αεροδρόμια στις περιοχές: Άκτιο, Άραξος, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθος, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκύρος, Θεσσαλονίκη, Βόλος και Ζάκυνθος. Ελέγχεται κατά 51% από την Shell και 49% από την Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου.