Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

MIG: Στο 99,61% το ποσοστό της στη SingularLogic

Η”MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (στο εξής “η MIG“) ανακοινώνει ότι την 16.1.2020 ολοκληρώθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της SingularLogic συνολικού ύψους περίπου 31,8 εκατ. ευρώ.

Η αύξηση πραγματοποιήθηκε με καταβολή μετρητών και κεφαλαιοποίηση χρέους, περιλαμβανομένων κοινών ομολογιακών δανείων έκδοσης της SingularLogic ονομαστικής αξίας 26 εκατ. ευρώ.

Η αύξηση καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τη MIG, το συνολικό ποσοστό της οποίας στο μετοχικό κεφάλαιο της SingularLogic διαμορφώθηκε σε 99,61%. Το μετοχικό κεφάλαιο της SingularLogic αυξήθηκε σε 32.682 χιλ. αυρώ, ενώ ο τραπεζικός δανεισμός της μειώθηκε από 54,8 εκατ. ευρώ σε 28,8 εκατ. ευρώ.

Κατόπιν ολοκλήρωσης των ανωτέρω κινήσεων η χρηματοοικονομική και κεφαλαιακή θέση της SingularLogic ενισχύονται σημαντικά, ούτως ώστε η εταιρία να επικεντρωθεί απερίσπαστη στην υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου.