Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Μιχάλης Στασινόπουλος (Ελληνική Παραγωγή): Nα σχεδιάσουμε και να θεμελιώσουμε ένα νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα

Ελληνική Παραγωγή: Απειλή για την ανάπτυξη η αύξηση του ενεργειακού κόστους στη μεταποίηση

Μιχάλης Στασινόπουλος

«Η εγχώρια βιομηχανία αποτελεί ανάχωμα στην κρίση, επιβεβαιώνοντας την επιτακτική ανάγκη αλλαγής παραγωγικού προτύπου» τόνισε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Παραγωγής», κ. Μιχάλης Στασινόπουλος στην παρέμβασή του στην Ανοικτή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΔΕ) που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020.

Στην παρέμβασή του, ο κ. Μιχάλης Στασινόπουλος ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων:

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Νίκος Βέττας, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ κ. Ευτύχιος Βιδάλης, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση του Πρόεδρου του ΣΕΒΠΔΕ, κ. Κλεομένη Μπάρλου.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση