Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κρούσμα κορονοϊού στον Πύργο Αθηνών – Αναστολή λειτουργίας στα γραφεία της ΛΑΝΑΚΑΜ

Από 18/3/2020 και μέχρι νεωτέρας η ΛΑΝΑΚΑΜ προέβη στην αναστολή λειτουργίας των γραφείων και show-room στον Πύργο των Αθηνών, Μεσογείων 2-4 ΤΚ 11527, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιού και με σκοπό την προστασία των υπαλλήλων και πελατών χονδρικής και λιανικής.

Επίσης τη Δευτέρα 16/3/2020 η εταιρεία ενημερώθηκε από την διαχείριση του Πύργου Αθηνών ότι ευρέθη κρούσμα κορονοϊού σε άλλη εταιρεία που εδρεύει επί του κτιρίου. Επιπροσθέτως από την Παρασκευή 13/3/2020 έχει κλείσει το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο οποίο διατηρεί κατάστημα.

Τέλος από 18/3/2020 η εταιρεία έχει αναστείλει την λειτουργία των καταστημάτων λιανικής στο Κολωνάκι, Καψάλη 6 και Τσακάλωφ 8, μέχρι νεωτέρας, βάσει οδηγίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι πωλήσεις μέσω internet εκτελούνται κανονικά μέσω του OnLine καταστήματος http://www.lnkm.gr και η εταιρεία λειτουργεί πλήρως μέσω τηλεργασίας των διοικητικών υπαλλήλων της.