Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Κωνσταντίνος Δοντάς: Ποιος είναι ο νέος Εμπορικός Διευθυντής της SEPTONA

Ο Κωνσταντίνος Δοντάς ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή για την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην εταιρία SEPTONA. Ο Κ. Δοντάς προέρχεται από την P&G, όπου τα τελευταία 15 χρόνια έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία σε μια σειρά διοικητικών θέσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία, όπου εργάστηκε για 3 χρόνια (2010-2013). Η εμπειρία του συνδυάζει σημαντικές θέσεις στο κομμάτι των πωλήσεων με τελευταία την θέση του National Account Manager για τους μεγάλους πελάτες της P&G (2013-2017), ενώ έχει εργαστεί επι σειρά ετών στο τμήμα Trade Marketing με αντικείμενο τον σχεδιασμό της εμπορικής πολιτικής τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Δυτική Ευρώπη.

Η SEPTONA ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1975 και δραστηριοποιείται σε πάνω από 70 χώρες. Σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς παραγωγούς στην αγορά της προσωπικής υγιεινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σκλαβενίτης αλλάζει τα δεδομένα στο λιανεμπόριο–Τι θα καθορίσει την επόμενη μέρα στον κλάδο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Λεωνίδας Θεόκλητος που αγόρασε το 21% της Mart από τον Σκλαβενίτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΒ Βασιλόπουλος: Οι πρώτες απώλειες λόγω Σκλαβενίτη