Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Και εγένετο Century Bulk Carriers Management: Η νέα διαχειρίστρια εταιρεία των bulkers της Chandris

γιαννης χανδρης

Το φορτηγό πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου panamax "Marichristina" της Chandris Hellas είναι χωρητικότητας 74.540-dwt και κατασκευής του έτους 2001

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Chandris (Hellas) αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εταιρεία η οποία θα διαχειρίζεται τον στόλο του ξηρού φορτίου της. Ο λόγος για την εταιρεία Century Bulk Carriers Management η οποία, με επικεφαλής τον Γιάννη Σκορδιά, προχώρησε στη δημόσια εγγραφή της στα τέλη του Ιουνίου. Σημειώνεται πως στα στοιχεία που δήλωσε η νέα εταιρεία η διεύθυνση της έδρας της είναι ακριβώς η ίδια με την διεύθυνση με την Chandris.

Παρόλο που δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της Chandris. Πληροφορίες που επικαλείται το tradewinds αναφέρουν πως η Century Bulk Carriers θα αναλάβει την διαχείριση όλου του στόλου ξηρού φορτίου που έχει η Chandris και αποτελείται από τέσσερα capesizes, τρία kamsarmaxes, τέσσερα panamaxes και τέσσερα supramaxes.

H Century Bulk Carriers έχει ξεκινήσει τη διαχείριση του πρώτου πλοίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για το panamax Chris (χωρητικότητας 76.600-dwt και κατασκευής 2006) το οποίο αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της Chandris.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Γ. Οικονόμου: Ο ισχυρότερος μέτοχος της Dryships. Πόσο και πώς αυξάνεται το ποσοστό του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός: H νέα συμφωνία της Enesel

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Π. Παππάς: Συμφωνία έκπληξη από τη Star Bulk! Τα νέα πλοία που αγοράζει ο εφοπλιστής