Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Hugo Boss: Συρρικνώθηκαν οι ζημιές στο τρίμηνο

Μαρκ Λάνγκερ, διευθύνων σύμβουλος της Hugo Boss

Η Hugo Boss ανακοίνωσε ότι οι καθαρές ζημιές συρρικνώθηκαν στο α΄ τρίμηνο, και ότι αναμένει οι δραστηριότητες της να ανακάμψουν σημαντικά στη διάρκεια του έτους.

Η γερμανική εταιρεία πολυτελών ειδών ένδυσης εμφάνισε καθαρές ζημιές στο τρίμηνο ύψους 8 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τις ζημιές των 18 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.

Τα κέρδη προ φόρων και τόκων διαμορφώθηκαν στα 1 εκατ. Ευρώ έναντι των ζημιών 14 εκατ. ευρώ στο προηγούμενο έτος, ενώ οι πωλήσεις μειώθηκαν 8% σε σταθερό νόμισμα, στα 497 εκατ. ευρώ.

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την περαιτέρω πρόοδο που έχει σημειωθεί στους στρατηγικούς μας μοχλούς ανάπτυξης, οι οποίοι όλοι έχουν βιώσει επιτάχυνση του momentum”, ανέφερε ο Yves Mueller, εκπρόσωπος του δ.σ.

Η Hugo Boss τόνισε πως δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβείς εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης, αλλά αναμένει οι πωλήσεις και τα ΕΒΙΤ να βελτιωθούν, καθώς η εμβολιαστική εκστρατεία προοδεύει και οι περιορισμοί σταδιακά αίρονται.

Διαβάστε επίσης

Hugo Boss: Εργασία στο γραφείο μόνο από Τρίτη μέχρι Πέμπτη ακόμα και μετά την πανδημία