Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Frigoglass A.B.E.E.: Νέος επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Καθήκοντα επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου στην Frigoglass, θα αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, με ισχύ από την 5η Ιουλίου 2023.

Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020, σε συνέχεια σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού, Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και δυνάμει της από 4ης Ιουλίου 2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αντωνιάδης, θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μαριάνο και όπως υποστηρίζει η εταιρεία, πληροί όλα τα κριτήρια και όλες τις προϋποθέσεις καταλληλόλητας που ορίζονται στο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων του άρθρου 15 του Ν. 4706/2020, και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και τη σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαριάνος, διατηρεί το ρόλο του Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου του Νέου Ομίλου Frigoglass ο οποίος μετά τη συναλλαγή ανακεφαλαιοποίησης και αναδιάρθρωσης που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2023 ελέγχεται κατά 100% από την Frigo DebtCo Plc και στην οποία η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. διατηρεί ποσοστό 15% του κεφαλαίου της.

Διαβάστε επίσης: 

Intrakat: Νέος Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου ο Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος

Η HIG Capital ρίχνει επιπλέον 200 εκατομμύρια στον ελληνικό τουρισμό

Από τους μικρούς της Wall Street, οι καλοπληρωμένοι μάνατζερς