Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Εταιρεία κολοσσός μοιράζει… χιλιάρικα για να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοί της

Μπόνους έως 1.000 δολάρια μοιράζει η Whirlpool προκειμένου να πείσει τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν πλήρως για την Covid-19, αυξάνοντας τα παρεχόμενα κίνητρα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού συνεχίζει να αυξάνεται στις ΗΠΑ.

Η αμερικανική βιομηχανία οικιακών συσκευών είχε προσφέρει τον Μάιο μπόνους ύψους 200 δολαρίων σε μετρητά στους 27.000 υπαλλήλους της προκειμένου να εμβολιαστούν.

Η αύξηση ανακοινώθηκε σήμερα λόγω της καθυστέρησης των εμβολιασμών στα κεντρικά της γραφεία στο Μίσιγκαν, όπου έχουν εμβολιαστεί μόλις οι μισοί (51%) υπάλληλοι της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αμερικανικές εταιρείες που προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Ενδεικτικά, οι Devon Energy και η Bolthouse Farms προσφέρουν 500 δολάρια εκάστη για τον εμβολιασμό. Οι εταιρείες αυτές προτιμούν την χορήγηση κινήτρων αντί να επιβάλουν ευθέως τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ωστόσο, αυτή η τακτική ενδέχεται να αλλάξει, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν σκοπεύει να επιβάλει τον εμβολιασμό ή την πραγματοποίηση τεστ σε εργοδότες που απασχολούν περισσότερους από 100 εργαζομένους.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους: Αύξηση των εμβολιασμών στις ηλικίες κάτω των 35 ετών

Γεωργαντάς: Σε 400 ΚΕΠ ο «ψηφιακός συμπαραστάτης» του πολίτη

Wall Street: Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα – Σημάδια ανάκαμψης από τον Dow Jones