Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ενέργεια

Protergia: H νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία ηλεκτροκίνησης Chargespot

Η ηλεκτροκίνηση της Protergia αλλάζει

Η ηλεκτροκίνηση της Protergia αλλάζει

Το επόμενο βήμα του Protergia Charge που προσφέρει στους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση όποτε τη χρειαστούν.

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής που είναι διαθέσιμη σε Google Play ή App Store, αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών σας. Μέσω της εφαρμογής, εντοπίζετε γρήγορα τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης και φορτίζετε το αυτοκίνητό σας εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Ποια τα προνόμια της εφαρμογής Chargespot;

Ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, η Protergia μέσω του Chargespot έχει ως στόχο την έμπρακτη βοήθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ηλεκτροκίνησης και την αύξηση του «πράσινου αποτυπώματος».

Επισκεφθείτε το site Chargespot powered by Protergia | Chargespot για αναλυτικές πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας στα 18311, 2103448500 ή στο chargespot@protergia.gr

Διαβάστε επίσης:

Efood: Βάζει… πόδι στο last mile

Ozempic: Σπάσαν τα τηλέφωνα του CEO του «χρυσού» φαρμάκου από εταιρείες που απειλούνται

Μάχη μεγάλων για τις ταρίφες της αποθήκευσης- Ποιοι είναι στη short list