Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

B&F Ενδυμάτων: Πράσινο φως από τη ΓΣ για τη μερική διάσπαση των επενδυτικών ακινήτων

Σοφία Μπιθαρά, Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της B&F Ενδυμάτων

Σοφία Μπιθαρά, Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της B&F Ενδυμάτων

Η Εταιρεία με την επωνυμία “B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ”, και με διακριτικό τίτλο “B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ” (η “Εταιρεία”), σε συνέχεια των από 24/02/2023 και 03/03/2023 ανακοινώσεών της, αναφορικά με τη μερική διάσπαση του κλάδου των επενδυτικών ακινήτων, ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/05/2023 και ώρα 09:00 π.μ. η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας την 06/04/2023.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστηκε νόμιμα το σύνολο των Μετόχων που αντιπροσωπεύει το σύνολο (100%) των μετοχών και ψήφων της Εταιρείας.

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 10ης Μαΐου 2023, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για όλα τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, που τέθηκαν σε ψηφοφορία:

Ειδικότερα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί επί των ανωτέρω θεμάτων:

Η Εταιρεία θα ενημερώνει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη της διαδικασίας Μερικής Διάσπασης.