Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αποκάλυψη: η Forthnet αντί να προσλαμβάνει Έλληνες δίνει δουλειές σε Πορτογάλους και Κύπριους

Η εταιρία Forthnet είναι μια ελληνική εταιρία και έχει Έλληνα διευθύνοντα σύμβουλο. Τον κ. Πάνο Παπαδόπουλο. Όμως μια ελληνική εταιρεία μεγάλου μεγέθους όπως είναι η Forthnet (ΝOVA) , αντί να εμπιστευτεί την ελληνική τεχνογνωσία και το ελληνικό εργατικό δυναμικό, επέλεξε να αναθέσει την παραγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων στην Ελλάδα της SUPER LEAGUE σε πορτογαλική εταιρεία.

Το πορτογαλικό ΒΑΝ
Το πορτογαλικό ΒΑΝ

Τη στιγμή, λοιπόν, που χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με την ανεργία, η NOVA ενώ θα μπορούσε να προσφέρει δουλειά και να “ρίξει” χρήματα στην ελληνική οικονομία, υπέγραψε συμβόλαιο την ξένη εταιρεία MEDIALUSO digital satellite news gathering, για την παραγωγή των αγώνων της τρέχουσας σεζόν αφήνοντας τις ελληνικές εταιρείες στον άσσο.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του mononews.gr που δεν χωρούν αμφισβήτησης, εκτός από τους Πορτογάλους υπάρχει και μια τουλάχιστον Κυπριακή εταιρεία με εξωτερική μονάδα μεταδόσεων ( ΒΑΝ)  που συνεργάζεται μαζί τους.

Μπορεί το κόστος να είναι πιο χαμηλό, ωστόσο, τα προβλήματα δεν έχουν αργήσει να φανούν αφού τα ΒΑΝ που οι Πορτογάλοι έφεραν στην Ελλάδα είναι παλιά και παρουσιάζουν πολλά τεχνικά προβλήματα. (δείτε δίπλα στην φωτογραφία το ΒΑΝ της Πορτογαλικής εταιρίας στην Αθήνα)

Μάλιστα, με το καλημέρα διακόπηκε για τεχνικούς λόγους η ζωντανή μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Λάρισας (ΑΕΛ) με τον Ηρακλή στις 12 Σεπτεμβρίου δηλαδή στην πρώτη αγωνιστική. Μάλιστα ακόμα και η εφημερίδα Πρώτο Θέμα που συνεργάζεται με την Forthnet αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους αναγνώστες της. Τονίζεται ότι το ΠΘ προσφέρει κάθε Κυριακή ένα κουπόνι με κωδικό για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει δωρεάν τους αγώνες που προβάλλονται στην NOVASPORTS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Παπαδόπουλος: Η Forthnet είχε προσελκύσει την προσοχή των εποπτικών αρχών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αποτυχία του Πάνου Παπαδόπουλου. Ζητούσε 100 εκ για την Forthnet αλλά συγκέντρωσε μηδέν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036