Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αποχώρηση – βόμβα από τη FIAT – Για ποιον λόγο φεύγει ο CEO της εταιρείας

Την αποχώρησή του από τη Fiat ανακοίνωσε ο Sergio Marchionne ο άνθρωπος που επί σειρά ετών συνδέθηκε άρρηκτα με την άνθιση μιας εκ των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο.

Ο Marchionne σταματά άμεσα τη θητεία του καθώς επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

H αυτοκινητοβιομηχανία εξέδωσε ανακοίνωση για την άμεση αποχώρησή του από τη θέση του CEO.

Πρόκειται για τον επικεφαλής της FCA (Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Chrysler κ.ά) ο οποίος προχώρησε στην υλοποίηση του πλάνου του «παντρέματος» Fiat – Chrysler.

Παρά τη λαμπρή καριέρα του, στα 66 του χρόνια δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει.

Η ιταλική εταιρεία έκανε γνωστό πως ο μακροβιότερος σε θητεία CEO της εν λόγω αυτοκινητοβιομηχανίας, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάστασή του φέρεται να επιδεινώθηκε έπειτα από πρόσφατη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του Marchionne, ωστόσο είναι σίγουρο πως το πρόβλημα είναι σοβαρό.

Τη θέση του Marchionne αναλαμβάνει ο John Elkann, στέλεχος της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται «καυτός» χειμώνας: 8 δις θα πληρώσουν οι πολίτες – Ποιους φόρους καλούνται να καταβάλουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολυτελής γάμος στην Εκάλη: Ο Βγενόπουλος Jr παντρεύτηκε την Ελένη Βλαχάκη, γόνο επιχειρηματικής οικογένειας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Από την Κρήτη στους αιθέρες, στην υπηρεσία της Βασιλικής Οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας