Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που όλοι θα θέλαμε να εργαζόμαστε

εργασιακο περιβαλλον

Τις εταιρείες με το ιδανικότερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Great Place to Work Hellas, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας που διεξήγαγε, με τίτλο «Best Workplaces 2019», για την αξιολόγηση και την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στην έρευνα Best Workplaces 2019, που διεξήχθη για 17η συνεχή χρονιά στη χώρα, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Ποιες είναι λοιπόν οι 25 επιχειρήσεις, που όλοι θα θέλαμε να εργαζόμαστε;

Στην κατηγορία 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκαν οι:
Στην κατηγορία 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκαν οι:
Στην κατηγορία 5 «μικρές» επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκαν οι:

Διευκρινίζεται ότι η έρευνα στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους, ενώ για τη διεξαγωγή της χρησιμοποιήθηκαν ερωτηματολόγια, τα οποία συμπλήρωναν οι εργαζόμενοι ανώνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2019. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 53 εταιρείες, από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 23.500 εργαζόμενους.

Η μεγαλύτερη εταιρεία απασχολεί κοντά στους 7.000 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη 22 εργαζόμενους. Από τις συμμετέχουσες εταιρείες, οι 25 είναι αμιγώς ελληνικές και οι 28 πολυεθνικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κεράμεια-Αλλατίνη: Οι τρεις δεσμεύσεις του προέδρου Αχ. Κώτσια για τις επόμενες ενέργειες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aegean Airlines: Τριπλή χρυσή αναγνώριση της χάρισαν οι ταξιδιώτες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intracom Defense Electronics: Βραβείο εξωστρέφειας στα Creative Greece