Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Στουρνάρας στον εισαγγελέα: Ο Πολάκης μου είπε ότι κατέγραφε τη συνομιλία μας και δεν συναίνεσα

Στουρνάρας Πολάκης

Γιάννης Στουρνάρας - Παύλος Πολάκης

«Να ξέρεις ότι σε καταγράφω!» Αυτό κατέθεσε στον εισαγγελέα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιαννης Στουρνάρας ότι του είπε ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους που τελικά είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο κ. Στουρνάρας κατέθεσε σήμερα  στον εισαγγελέα για περισσότερες από 2 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του δήλωσε ότι κατέγραφε τη συνομιλία τους, χωρίς εκείνος να συναινέσει.
Ο κ.Στουρνάρας φέρεται να επικαλέστηκε τα εξής  περιστατικά για να καταδείξει ότι ο κ. Πολάκης διέπραξε τα κακουργήματα της παράνομης καταγραφής και της χρήσης της τηλεφωνικής τους συνομιλίας.
Ο εισαγγελικός λειτουργός θα μελετήσει τα στοιχεία προκειμένου να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές του : αν δηλαδή και σε ποιο στάδιο θα αποστείλει τη δικογραφία στη Βουλή ή όχι.