Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Απάντησε ο Δανέλλης στο τελεσίγραφο Θεοδωράκη: Θα στηρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα!

Σπύρος Δανέλλης

Την απάντησή του στον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης, δηλώνοντας πως θα κινηθεί εκτός της κομματικής γραμμής και θα στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει αύριο στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται πια και η στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι, και κυρίως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιώργος Μαυρωτάς στην διαδικασία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και αυτό καθώς όπως ανέφεραν πηγές από το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης φαίνεται να απείλησε τον Σπύρο Δανέλλη πως σε περίπτωση που πάει κόντρα στην γραμμή του κόμματος, τόσο αυτός όσο και ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πληροφορία που αναπαρήγαγε με ανάρτησή του στα social media και ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης σε Δανέλλη: Διορία μέχρι το βράδυ να ξακαθαρίσει την στάση του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Προδότες και αποστάτες» η Κουντουρά και ο Κόκκαλης, ο Τσίπρας δεν έπρεπε να τους δώσει καρέκλα (video)