Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Στην F1 ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ!

H ομάδα της Haas ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον 21χρονο Μικ Σουμάχερ για το 2021.

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ ήταν δίπλα του όταν τραυματίστηκε στο σκι τα Χριστούγεννα του 2013. Από τότε πέρασαν επτά χρόνια, σίγουρα ο Μικ δεν έχει ξεχάσει αυτές τις εικόνες. Πόσο μάλλον όταν βλέπει τον πατέρα του στο σπίτι, στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Μικ Σουμάχερ του χρόνου θα αγωνίζεται στη F1, εκεί όπου ο πατέρας του έχει μεγάλη ιστορία και επτά τίτλους. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το βάρος του ονόματός του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σακχίρ ο Μικ Σουμάχερ διεκδικεί τον τίτλο της F2. Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 14 βαθμούς διαφορά. Σίγουρα θα είναι μεγάλη επιτυχία αν στεφθεί πρωταθλητής.

Προσωπικά πιστεύω για τον 21χρονο Μικ πως από δω και πέρα στη F1, το όνομα Σουμάχερ θα είναι βάρος. Καθώς όλοι θα περιμένουν να δουν πράγματα και θαύματα από την αρχή. Ελπίζω να μην καεί ο Μικ και να έχει το χρόνο που χρειάζεται ώστε να μάθει και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Προσωπικά θεωρώ απίθανο να έχει την ικανότητα του πατέρα του, αν όμως παρ’ ελπίδα συμβεί αυτό, νομίζω συμφωνείτε πως θα είναι μοναδική ιστορία. Σα να τους βλέπω τους τίτλους: Ο Σουμάχερ εκθρόνισε το Χάμιλτον!

Ο Μικ Σουμάχερ ανήκει στην ακαδημία οδηγών της Ferrari που δίνει υβριδικές μηχανές στη Haas, γι’ αυτό και βρέθηκε εκεί. Δήλωσε σχετικά: «Με κάνει ευτυχή, δεν έχω λόγια ότι θα βρίσκομαι του χρόνου στη F1. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Haas, τη Scuderia Ferrari και την ακαδημία της Ferrari, που με εμπιστεύτηκαν. Επίσης, θέλω να εκφράσω την αγάπη μου, προς τους γονείς μου, γνωρίζοντας πως σε αυτούς οφείλω τα πάντα. Πάντα είχα πίστη πως θα καταφέρω να βρεθώ στη F1. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Η Haas χτες ανακοίνωσε τη συνεργασία της για το 2021 και με τον πλούσιο Ρώσο οδηγό Νικίτα Μαζεπίν. Το Γκροζάν στο Σακχίρ αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντικαταστήσει ο εγγονός του Έμερσον Φιτιπάλντι, Πιέτρο.

Διαβάστε επίσης: 

Γκροζάν: Είδα τον θάνατο, σκέφτηκα τον Λάουντα

F1 Μπαχρέιν: Οι λόγοι που επιβίωσε ο Γκροζάν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση