Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Απώλειες για αμερικανικό αργό και χρυσό – Συνέχισε το ράλι του το ασήμι, νέα κέρδη 3,3% για το παλλάδιο

χρυσός

Πτωτικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη καθώς η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας ανέφερε μια απροσδόκητη εβδομαδιαία άνοδο των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ.

Πάντως οι απώλειες περιορίστηκαν καθώς συνεχίζεται η ανησυχία γύρω από το ενδεχόμενο μιας ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Το συμβόλαιο WΤΙ παράδοσης Φεβρουαρίου, το οποίο έληξε στο τέλος της συνεδρίασης, έκλεισε με πτώση 0,1% στα 86,90 δολάρια το βαρέλι, στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το πιο ενεργό συμβόλαιο Μαρτίου έκλεισε με απώλειες 0,3% στα  85,55  δολάρια το βαρέλι.

Πτωτικά κινήθηκε και το συμβόλαιο Φεβρουαρίου του χρυσού, που υποχώρησε κατά λιγότερο από 0,1% στα 1.842,60 δολάρια ανά ουγγιά. Την Τετάρτη το συμβόλαιο είχε κλείσει σε υψηλό 2 μηνών, με άνοδο 1,7%.

Αντίθετα το ράλι του συνέχισε για μια ακόμα ημέρα το ασήμι, κλείνοτας με άνοδο 2% στα στα 24,716 δολάρια ανά ουγγιά, στο υψηλότερο σημείο από τις 19 Νοεμβρίου.

Ο χαλκός Μαρτίου έκλεισε με άνοδο 2,5%, στα 4,583 δολ. η λίβρα, η πλατίνα Απριλίου με άνοδο 2,2% στα 1.050,80 δολάρια ανά ουγγιά ενώ το παλλάδιο Μαρτίου με κέρδη 3,3% στα 2.073,70 δολάρια ανά ουγγιά.

Διαβάστε επίσης

Ευρωαγορές: Άφησαν στην άκρη την ανησυχία για τον πληθωρισμό – Άλμα 6% για την TUI, βουτιά 18% για την Soitec

Χρηματιστήριο: Η Euroxx απογείωσε τις τράπεζες, πωλήσεις σε Ιντρακάτ μετά την ανακοίνωση της αύξησης κεφαλαίου