Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Στο «κόκκινο» έκλεισε την Παρασκευή η Wall Street – Στο -6,3% βυθίστηκε η μετοχή της Tesla

Wall Street

Με απώλειες έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδα η Wall Street, με τις τεχνολογικές μετοχές να συνεχίζουν να δέχονται ισχυρές πιέσεις.

Παράλληλα, τα στοιχεία γύρω από την αγορά εργασίας έδειξαν πως ο ρυθμός των προσλήψεων στις ΗΠΑ αυξήθηκε τον Αύγουστο, η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 3,9%, ενώ οι μισθοί των Αμερικανών εργαζομένων αυξήθηκαν κατά 2,9% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο. Το τελευταίο στοιχείο, ωστόσο, έφερε προβληματισμό στην αγορά καθώς δημιούργησε ανησυχίες για αυστηρότερη νομισματική πολιτική από την Fed.

Κάπως έτσι, ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 25.916,54 μονάδες με πτώση 0,31%. Ο S&P 500 έκλεισε στις 2.871,69 μονάδες, με πτώση 0,22%. Ο Nasdaq υποχώρησε στις 7.902,54 μονάδες, με πτώση 0,25%.

Σε επίπεδο εβδομάδας, ο  Dow Jones έκλεισε με απώλειες 0,19%, ο S&P με απώλειες 1,03%, ενώ ο Nasdaq, μετά το sell off της Τετάρτης και την αρνητική συνεδρίαση της Πέμπτης, έκλεισε με απώλειες 2,55%.

Κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής ξεχώρισε η πτώση κατά 6,3% της μετοχής της Tesla, έπειτα από την παραίτηση του Chief Accounting Officer, Dave Morton αλλά και την παραίτηση της επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας Gaby Toledano.