Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Άνοδος 81% σε πέντε συνεδριάσεις για την Κέκροψ

Intrakat: Στα 87 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου στο α΄ εξάμηνο

Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Intrakat

Με κέρδη 0,70% και ενισχυμένες συναλλαγές 454.764€ συνεχίζει την σχεδόν αδιάλειπτη ανοδική της πορεία η μετοχή της Κέκροψ ΑΕ, η οποία έχει κορυφωθεί από την προηγούμενη Τετάρτη, όταν και εκδόθηκε η δικαστική απόφαση, που δικαίωσε την εταιρεία για τα 300 στρέμματα που διεκδικούσε στην περιοχή του Ψυχικού.

Έκτοτε, η μετοχή έχει συμπληρώσει 4 ισχυρά ανοδικές συνεδριάσεις, με τις ημερήσιες αποδόσεις στις δύο από αυτές να διαμορφώνονται σε επίπεδα άνω του 25%, και μία διορθωτική, όπου κατέγραψε απώλειες 6,73%.

Σήμερα η μετοχή άγγιξε ενδοσυνεδριακά τα 3,15€ (+9,75%), υποχωρώντας στη συνέχεια κοντά στο χθεσινό της κλείσιμο και τα 2,87€.

Συνολικά, η κεφαλαιοποίηση της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 81% στα 57,25 εκατομμύρια ευρώ σε μία εβδομάδα, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αύξηση της συναλλακτικής δραστηριότητας για το ίδιο διάστημα, με τον μέσο όρο του όγκου συναλλαγών να έχει σχεδόν πολλαπλασιαστεί, συγκριτικά με το μέσο όρο τριμήνου.

Η Κέκροψ έχει καταγράψει από την αρχή του έτους ιλιγγιώδη απόδοση της τάξης του 125%, ξεπερνώντας κατά πολύ την επίδοση του FTSE Mid Cap στον οποίον ανήκει, ο οποίος έχει καταγράψει τη διόλου ευκαταφρόνητη άνοδο τάξης 22%.