Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Απώλειες σε Wall Street, με το επίκεντρο στα εταιρικά αποτελέσματα

Wall Street

Με απώλειες έκλεισαν την Τετάρτη οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, με τις μετοχές της Caterpillar (-3,03%) και της Chevron (-3,04%) να ρίχνουν το βάρος τους στον Dow Jones.

Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 26.597,05 μονάδες με απώλειες -0,22%, ο S&P 500 στις 2.927,25 με πτώση -0,22% ενώ ο Nasdaq στις 8.102,01 μονάδες με απώλειες -0,23%.

Από τα σημερινά εταιρικά αποτελέσματα ξεχώρισαν οι απώλειες των κερδών 17%, των εσόδων 9% και του περιθώριου κέρδους 9,9% της Boeing κατά το πρώτο τρίμηνο. Η Caterpillar ανακοίνωσε καθαρά κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ωστόσο οι πωλήσεις στην Ασία κατέγραψαν πτώση 4%.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, η μετοχή της Facebook σημειώνει άνοδο άνω του 4% καθώς τα αποτελέσματα της εταιρείας στο α’ τρίμηνο κατάφεραν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των αναλυτών.