Leaders

ΛΙΛΙΑΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

Γενική διευθύντρια Coca Cola Hellas

Έδωσε μια νέα δυναμική και προοπτική στην Coca Cola στις περιοχές ευθύνης της. Προώθησε με σθένος τα νέα προϊόντα του ομίλου, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες για λιγότερη ζάχαρη στην καθημερινή διατροφή και επένδυσε όσο κανένας από τους προκάτοχούς της στην έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης. Υπηρέτησε τον στόχο της εταιρείας να μετατραπεί σε «Total Beverage Company» και τα αποτελέσματα την δικαιώνουν απόλυτα.

Το κυριότερο, ωστόσο, είναι η βούληση που δείχνει η Γενική διευθύντρια της Coca Cola Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Λίλιαν Νεκταρίου, να κάνει πράξη τη νέα παγκόσμια στρατηγική της Coca Cola. Η οποία βάζει το εταιρικό συμφέρον στην ίδια ζυγαριά με τις τοπικές κοινωνίες, εστιάζοντας στις συνέργειες και στον σεβασμό προς το περιβάλλον, μέσω της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει με θέρμη το πρόγραμμα Zero Waste Future, το οποίο ενσαρκώνει το όραμα του αμερικάνικου ομίλου για έναν κόσμο όπου τίποτα δεν πάει χαμένο. Μάλιστα, κατάφερε να πετύχει τη συνεργασία ανάμεσα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με στόχο να γίνει η Θεσσαλονίκη η πρώτη πόλη μηδενικών απορριμμάτων στην Ελλάδα, αλλά και να νιώσουν οι πολίτες ότι γίνονται οι ίδιοι υποκινητές της προσπάθειας. Το συγκεκριμένο project έγινε case study για ολόκληρο τον όμιλο, καθώς ήδη η συμπρωτεύουσα έχει μέσο όρο ανακύκλωσης μεγαλύτερο από τον μέσο όρο της Ελλάδας.

«Θέλουμε να περάσουμε μαζί με τον εμφιαλωτή μας, την Coca-Cola Τρία Έψιλον, το μήνυμα ότι όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μέρος της ελληνικής οικονομίας, αναπτυσσόμαστε μαζί, συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνίας. Σ’ αυτήν ειδικά τη φάση ευελπιστούμε η χώρα να γυρίσει σελίδα και να αρχίσει η πραγματική ανάπτυξη. Και θέλουμε να είμαστε μέρος αυτής της καινούργιας σελίδας για την Ελλάδα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα