Icons

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Παρουσιάστρια

Ο τίτλος «βασίλισσα» της πρωινής, αλλά και της μεσημεριανής, ζώνης ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη. Η σχέση που έχει αναπτύξει με τους τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια είναι ιδιαίτερη, αφού την ακολουθούν και την στηρίζουν στις τηλεοπτικές μετακινήσεις της.

Με 1,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έχει κατακτήσει ακόμα μία κορυφή. Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο την αναδεικνύει ως την Ελληνίδα με τους περισσότερους ακολούθους. Κάθε της ανάρτηση αποσπά χιλιάδες σχόλια και likes μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, κάτι που αποδεικνύει την επιρροή και τη δύναμη που ασκεί μέσα από το διαδίκτυο και τα social media.

Η όμορφη και ταλαντούχα παρουσιάστρια μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από την καθημερινότητά της, όπως σέλφι της ίδιας και δικών της αγαπημένων ανθρώπων, αλλά και εικόνες από την δουλειά της.

Είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ παράλληλα στηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και αφυπνίζει για σημαντικά ζητήματα, όπως δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Ωστόσο, συνήθως είναι διακριτική σε τέτοιου είδους ζητήματα και προτιμά να κρατά κρυφή την φιλανθρωπική της δράση, καθώς μεγαλύτερη σημασία για εκείνη έχει η ίδια η πράξη.

Με γνώμονα και σεβασμό προς το περιβάλλον, το καλοκαίρι του 2019, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, επέκτειναν την ξενοδοχειακή μονάδα που έχουν στην Άνδρο. Επένδυσαν κατασκευάζοντας πέντε νέες βίλες, οι οποίες είναι απόλυτα ενταγμένες στο φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, η αισθητική τους δένει αρμονικά με την παράδοση και το τοπίο.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα