Icons

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Καλλιτέχνης

Με μία επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι που μετρά 28 χρόνια και έντονη φιλανθρωπική δράση, ο Σάκης Ρουβάς είναι αναμφισβήτητα ο απόλυτος Έλληνας σούπερ σταρ.

Γνωστός για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές του ανησυχίες, ο Σάκης Ρουβάς αξιοποιεί τη δημοτικότητά του μέσα από τα socialmedia προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει το κοινό του για σημαντικά θέματα που αφορούν όλους μας.

Το πάθος και η αγάπη του για το περιβάλλον ώθησε τον ίδιο να επενδύσει και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πρώτα στην Καρδίτσα και μετά στην Ελασσόνα, ενώ τον Αύγουστο του 2019 κάλεσε τους ακολούθους του να συμμετέχουν σε διαδικτυακή καμπάνια για τη διάσωση του Αμαζονίου.

Ακόμη, έδωσε το «παρών» στη βορειοανατολική Πεντέλη βοηθώντας στη μεγάλη αναδάσωση με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», ενώ συμμετείχε στη συναυλία του ΟΠΑΠ, στηρίζοντας το «Make-a-Wish Ελλάδος».

Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς» του ΟΠΑΠ. Για ακόμα μία χρονιά, μέσα από τα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ, που στηρίζουν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς εκπλήρωσε την ευχή του μικρού Βασίλη.

Παράλληλα, στήριξε μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, το έργο της «Ελπίδας» για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τηλεοπτικά, για τρίτη χρονιά στη σειρά, ανέλαβε χρέη κριτή και coach στο επιτυχημένο «The Voice», κλέβοντας την παράσταση με την αστραφτερή προσωπικότητά του, αλλά και τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους που συγκροτούν την ομάδα του.

Μόνο το 2019, τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά είχαν 2,7 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις επιτυχίες του απόλαυσαν ακροατές σε συνολικά 79 χώρες.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα