• Portraits.gr

    Το φινετσάτο Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel


    Το ρολόι που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι το Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel, μία περιορισμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε 100 μόνο κομμάτια τον Ιούλιο του 2019.

    Πρόκειται για ένα στρογγυλό ρολόι με εντυπωσιακό καντράν που συνδυάζει μία σειρά από τεχνικές, ενώ αξιοσημείωτη είναι η καλίμπρα με την οποία λειτουργεί. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη εκδοχή της επιτυχημένης καλίμπρας 925, η οποία έχει πολύ μεγαλύτερο απόθεμα ενέργειας (70 ώρες αντί για 40 ώρες), και άρα μπορεί να το φορά κανείς τις καθημερινές, να το αφήνει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα να μην έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο και να λειτουργεί κανονικά.

    Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτό και καλόγουστο ρολόι, στη λογική που μας έχει συνηθίσει η JLC με τη σειρά Master Ultra Thin, αλλά και με το θρυλικό Reverso. Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας την JLC ως κατασκευάστρια μηχανισμών για ρολόγια, λόγω του ότι παρέχει καλίμπρες σε πολλές ωρολογοποιίες, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο να δημιουργεί όμορφα αισθητικά ρολόγια με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Είναι μία από τις λίγες εταιρείες που δημιουργούν τα ρολόγια τους με εντελώς δικά τους υλικά και τεχνογνωσία.

    Όσο πιο καλά παρατηρεί κανείς το καντράν αυτού του ρολογιού, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει πόσο αριστοτεχνικά φτιαγμένο είναι. Δεν περνά άλλωστε απαρατήρητη και η ένδειξη της ημερομηνίας και της φάσης του φεγγαριού με τις ασημί λεπτομέρειες.

    Τα βασικά

    Μάρκα: Jaeger-LeCoultre
    Μοντέλο: Master Ultra Thin Moon Enamel
    Αριθμός αναφοράς: Q13635E1
    Διάμετρος: 39 mm
    Πάχος: 10,04 mm
    Υλικό κάσαςΛευκός χρυσός
    Χρώμα καντράνΜπλε
    ΦωτισμόςΌχι
    Αντοχή στο νερό: 50 μέτρα
    Λουρί/ΜπρασελέΚροκό λουρί

    Ο μηχανισμός

    Καλίμπρα: Caliber 925/2
    Λειτουργίες
    : Ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, φάση φεγγαριού, ημερομηνία
    Διάμετρος
    : 26 mm
    Απόθεμα ενέργειας
    : 70 ώρες
    Κούρδισμα
    : Αυτόματο
    Συχνότητα
    : 4 Hz (28.800 vph)

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τιμή: 35.800 δολάρια
    Διαθεσιμότητα
    : Ιούλιος 2019 (η ημερομηνία υπόκειται σε αλλαγή)
    Περιορισμένη έκδοση
    : 100 κομμάτια



    ΣΧΟΛΙΑ