• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Απίστευτη ανατροπή στο διπλό φονικό της Κύπρου: Το έγκλημα σχεδιαζόταν 5 χρόνια, αποκάλυψε ο 33χρονος

    • NewsRoom
    ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

    Φωτογραφία: politis.com.cy


    Ανατρέπουν όλα τα δεδομένα στο διπλό φονικό της Κύπρου, τα όσα υποστήριξε ο 33χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία για το φονικό στον Στρόβολο. Ο συγκεκριμένος φαίνεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στον φόνο και το ότι ήταν κάτι το οποίο σχεδίαζε για 5 χρόνια. Ανακρινόμενος προφορικά, είπε ότι θέλει να πει όσα ξέρει και ότι ξέρει τα πάντα αλλά και το κίνητρο. Ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές. Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πρόσφατα ανέφερε σε συγκεκριμένο πρόσωπο ότι εντός ημερών θα γινόταν πλούσιος με μια δουλειά, ενώ είπε ότι θα είχε βοήθεια από μέσα.

    Σημειώνεται ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Στη σκηνή, σύμφωνα με το politis.com.cy εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

    Τον ύποπτο παρουσίασε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, ο οποίος είπε ότι στις 19/4/2018 λήφθηκε πληροφορία στο ΚΕΜ ότι στην οδό Zαλόγγου υπήρχαν τραυματισμένα 2 πρόσωπα. Στο σημείο μετέβη η  αστυνομία όπου εντόπισε στο υπνοδωμάτιο μαχαιρωμένους έναν άντρα και μία γυναίκα. Ο άντρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα στο κρεβάτι. Ο κ. Κουμέτος είπε επίσης ότι στις 1:35 το ανήλικο παιδί της οικογένειας μετέβη σε γειτονικό σπίτι και είπε ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Συγκεκριμένα το παιδί ανέφερε ότι στις 22:30 άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν κατάλαβε αν ήταν αλήθεια ή αν έβλεπε όνειρο. Εκείνη τη στιγμή τον πλησίασε ένα πρόσωπο που δεν φορούσε κουκούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, και του είπε ότι σκότωσε τους γονείς τους. Τον ρώτησε που είναι τα χρήματα και τον πήρε κάτω στην κουζίνα όπου είδε και δεύτερο πρόσωπο με κουκούλα. Ακολούθως ο ένας εκ των δύο τον οδήγησε στο κελάρι από όπου κατάφερε να διαφύγει αφαιρώντας φυλλαράκια και τραυματίζοντας τα χέρια του.

    Ο 33χρονος τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.



    ΣΧΟΛΙΑ