array(0) {
}
        
    
Menu
-0.2%
Τζίρος: 110.74 εκατ.

TÜV NORD Ελλάδας: Δυναμική παρέμβαση για το μέλλον των κατασκευών και τον ρόλο της ανεξάρτητης διασφάλισης

Life & Style

Aυτόπτης μάρτυρας για τροχαίο Αγγελίδη: «Ήταν πεσμένος στο δρόμο και είχε σπασμούς» (video)

Comments

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έπειτα από οκτάωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας και όλοι συγγενείς, φίλοι και γιατροί ελπίζουν ο Κωνσταντίνος να επανέλθει σιγά-σιγά και όλα να γίνουν παρελθόν.

Την Πέμπτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana Live», μίλησε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είδε τον παρουσιαστή πεσμένο στον δρόμο λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα.
«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται… Το λεωφορείο ήταν σταματημένο, αλλά ο οδηγός δεν είχε κατέβει, ήταν μέσα. Ο καλύτερός μου φίλος μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή», ανέφερε.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του».

Η αυτόπτης μάρτυρας παράλληλα αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τις αισθήσεις του καθώς για κάποια δευτερόλεπτα καταλάβαινε τι του έλεγε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μετά από σοβαρό τροχαίο

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Γκίκας προς τη βοηθό του Ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ: «Η Ελλάδα ακολουθεί μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο»
Δένδιας: Ορθώς προτάξαμε την αγορά των F-35
Ρωσία: Το Κρεμλίνο δεν θέλει να συζητήσει το θέμα της απειλής να καταρρίπτονται ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ευρώπης
Δασμοί 100% στα φάρμακα από τον Τραμπ- Πτώση για τις μετοχές των φαρμακευτικών
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg: Από Ιανουαρίου οι πολίτες θα διαπιστώσουν πραγματικές αυξήσεις στα εισοδήματά τους
Συνάντηση Κικίλια – Κεφαλογιάννη με τον Αναπληρωτή Αντιπρόεδρο Κυβερνητικών Υποθέσεων του Royal Caribbean Group
Σαουδική Αραβία: Ο Τραμπ «κατανοεί πολύ καλά» τους κινδύνους της προσάρτησης της Δυτικής Όχθης από το Ισραήλ
Ουκρανία: Ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων λέει ότι οι στόχοι της Ρωσίας για το 2025 απέτυχαν
Παπαϊωάννου: Διαγράφονται 335.000 αιώνιοι φοιτητές – Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις
Κρεμλίνο: Η ενεργειακή συνεργασία με την Τουρκία συνεχίζεται