• LIFE&STYLE

    Στην Αθήνα ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας

    • Νίκη Καξερή
    ντάνιελ ντέι λιούις


    Την Αθήνα θα επισκεφτεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Αόρατη Κλωστή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Σε σκηνοθεσία Πολ Τόμας Άντερσον, η ταινία τοποθετείται στο Λονδίνο τη δεκαετία του ’50. Ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Ρείνολντς Γούντκοκ. Η γνωριμία του με τη νεαρή Άλμα (Βίκι Κριπς), που θα γίνει η μούσα του, θα του αναστατώσει τη ζωή. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, αυτός θα είναι και ο τελευταίος ρόλος της καριέρας του.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις επισκέπτεται τη χώρα μας για να παρευρεθεί σε πρεμιέρα. Από το 1989 και για τις ανάγκες της πρεμιέρας της ταινίας «Το Αριστερό μου Πόδι», ο σπουδαίος ηθοποιός δεν ξεχνά την χώρα μας, καθώς έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με την Εταιρία Προστασίας Σπαστικών.

    Όταν εκείνος γνώρισε για πρώτη φορά τα παιδιά, εκείνα του χάρισαν ένα γούρι, το οποίο και κράτησε. Μία εβδομάδα μετά κέρδισε το πρώτο του βραβείο Όσκαρ, έχοντας στην τσέπη του το γούρι που του χάρισαν τα παιδιά. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Εταιρία λέγοντας, «Πες στα παιδιά πως κερδίσαμε». Αυτό το θεώρησε σημάδι και από τότε στηρίζει έμπρακτα την οργάνωση. Έτσι, όλα τα έσοδα από την πρεμιέρα της «Αόρατης Κλωστής» θα διατεθούν για τη λειτουργία της Εταιρίας.
    ντάνιελ ντέι λιούις

    Πληροφορίες:

    Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30

    Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Συγγρού 364, Καλλιθέα, 2108778396-8)

    Εισιτήρια: 30 και 50 ευρώ

    Τηλέφωνα για κρατήσεις θέσεων: 2109650916, 2109637124

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

    αόρατη κλωστή

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor 2: Δείτε το νέο κινηματογραφικό τρέιλερ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόλτα του Robert Pattinson στην Ακρόπολη (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Ελλάδα για διακοπές η Εύα Λονγκόρια (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ