• LIFE&STYLE

    Πώς λειτουργεί η 48ωρη ψηφοφορία και πώς επηρεάζει την εξέλιξη του Survivor;

    συμβουλιο-του-νησιου-σποιλερ-διαρροη


    Μετά την ολοκλήρωση της 48ωρης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται από εδώ και στο εξής, η διαδικασία αποχώρησης. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του Survivor ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι πλέον ασυλία θα λαμβάνει μόνο ένας παίκτης της χαμένης ομάδας, ενώ οι υποψήφιοι που θα επιλέγονται θα είναι δύο αντί για τρεις.

    Δείτε την ανακοίνωση:

    «Εχουν μείνει λίγες μόνο αποχωρήσεις πριν φτάσουμε στον μεγάλο τελικό και πριν φτάσουμε στην επιστροφή των τεσσάρων παικτών πίσω στην Ελλάδα που θα συμμετέχουν σε αυτό τον τελικό.

    Να θυμίσω ότι έχει ολοκληρωθεί πλέον η 48ωρη ψηφοφορία και πλέον οι επόμενες αποχωρήσεις θα γίνουν βάση της κατάταξης που έχει προκύψει από αυτή την ψηφοφορία.

    Εκτός από την αλλαγή στον τρόπο αποχώρησης βάσει αυτής της μεγάλης ψηφοφορίας, υπάρχει μία ακόμα αλλαγή, η οποία οφείλεται στον αριθμό των μελών της κάθε ομάδας. Είστε μόνο πέντε. Από εδώ και πέρα λοιπόν, θα υπάρχει μία ατομική ασυλία.

    Πριν πάμε λοιπόν στο Συμβούλιο θα αγωνίζεστε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και ένας παίκτης θα κερδίζει το συγκεκριμένο αγώνισμα, όπως παλιά. Δεν θα υπάρχει όμως ατομική ασυλία από τις επιδόσεις σας μέσα στο αγώνισμα. Δεν θα υπάρχει ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας.

    Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και δύο μόνο υποψήφιοι μετά από κάθε Συμβούλιο. Ο πρώτος υποψήφιος θα βγαίνει και πάλι μέσα από τη συνολική ψηφοφορία της ομάδας και ο δεύτερος θα είναι αυτός που θα υποδεικνύει ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δε θέλω να πω πολλά για την εξεταστική, γιατί με κοροϊδεύετε» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για ποια εκπομπή «έκλεισε» ο Δώρος Παναγίδης του Power of Love; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέννησε η Ήβη Αδάμου – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 14/6: Απίστευτη ανατροπή–Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ