• LIFE&STYLE

    Κомиссар Καρανίκας: Οι γόβες της Ελένης, η άσχημη Τσαπανίδου, το τσόλι, οι κνίτες!

    Καρανίκας


    Τα παλιά χρόνια, καλά μου παιδιά, κυκλοφορούσε για τα μέλη της ΚΝΕ (Κομουνιστική Νεολαία Ελλάδος) ένα άτυπο εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς. Λογικό για τις δεκαετίες του 1970 και 1980, όπου οι νεολαίοι επισκέπτονταν ηλικιωμένα άτομα με εξορίες, εικονικές εκτελέσεις, που υπέγραψαν την ελευθέρια, αλλά που ανήκαν σε μια άλλη εποχή αντιλήψεων.

    Μέσα σ’ αυτό το εγχειρίδιο, λοιπόν, έλεγαν στα κορίτσια να μη φοράνε παντελόνια αλλά φούστες, να μην βάφονται, να μην κυκλοφορούν προκλητικά με τους «συντρόφους» σε δημοσιές περιπτύξεις και άλλα τέτοια, που μοιάζουν σήμερα γραφικά. Οι Κνίτες στα Λύκεια και στα Πανεπιστήμια της χώρας ακούγανε κυρίως αντάρτικα, ρεμπέτικα αλλά όχι από τα χασικλίδικα, ποτέ τους ροκ, ποπ, ντίσκο, μπλουζ, γκόσπελ και άλλα τέτοια αμερικάνικα, καθώς επίσης και συνθέτες του εντέχνους που ήταν κομματικά μέλη.

    Διασκέδαζαν όλοι μαζί, αποκλείοντας άλλες τάσεις πολίτικες ως αντιδραστικές, σε φεστιβάλ στη Καισαριανή, όπου φορούσαν όλοι κόκκινα μαντήλια και έκλαιγαν τραγουδώντας «μαλλιά σγουρά, μαλλιά κοράκου χρώμα, τα ανέμιζε ο αγέρας στα ζερβά». Πούλαγαν -με φούστες πάντα τα κορίτσια- τον «Οδηγητή – όργανο της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος – Για να φύγουν οι Βάσεις του Θανάτου – Έξω οι βάσεις του θανάτου» στην Ομόνοια κάτω από το έδαφος, με αποστασιοποιημένο βλέμμα σοσιαλιστικού ρεαλισμού, που ατενίζει το μέλλον των εργατών πάνω απ τα κεφάλια των μαύρο εργαζόμενων που έτρεχαν να μπουν στον ηλεκτρικό, αλλά θύμιζαν ύφος Ιαχωβάδων όταν προωθούν τη «Σκοπιά» και το «Ξύπνα». Αυτά πέρασαν.

    Οι διευθυντές και οι δημοσιογράφοι του Οδηγητή γίνανε σούπερ σταρ των ειδήσεων, οι Κνίτες στελέχη σε επιχειρήσεις και οι Κνιτισες φορέσαν οι μαύρες και κάνα τζιν παντελόνι, ξυρίζοντας και τις γάμπες, μιας και η αποτρίχωση αποτελούσε ταμπού ως αστικό συνήθειο. Όλα αυτά, καλά μου παιδιά, τα απολιθωμένα σας τα διηγούμαι, η ηλικιωμένη, γιατί υπάρχει ο κύριος Καρανίκας, που εισέβαλε στη ζωή μας, ως μια μίξη των παλαιών παραπάνω ηθών, με ένα νέο μίγμα επιθετικότητας αλά social media και αγελαίου κραξίματος, αλλά και με έναν life style μισογυνισμό. Και για τον ίδιο, το κνίτικο παρελθόν του, έγινε ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση! Με μια πολιτική παρουσία του «τζατζικώματος», όλα μαζί και τίποτα χώρια…

    Karanikas Καρανίκας

    Αχ Ελένη και πώς περνάει το κρύωμα…

    Ο Νίκος Καρανίκας είναι γεννημένος το 1969, αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος, αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης, καθώς και άνθρωπος που πιστεύει πως «η καριέρα είναι χολέρα».

    Οι λογαριασμοί του στα social media με το που διορίστηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κοιτάχτηκαν με προσοχή απ τα ΜΜΕ. Ο αντιρρησίας, ανάμεσα σε tweets για τον Νίκο Παππά, το κόσμο σήμερα, τις κοινωνικές συγκρούσεις, δε παρέλειπε να εκφράζει τακτικά τον θαυμασμό του στην Ελένη Μενεγάκη και δη στον προσωπικό της λογαριασμό. «Αχ Ελένη! Με ψήνει ο πυρετός αλλά με την εκπομπή, ξέχασα την κατάσταση μου», «Ελένη να έρθεις στην Θεσσαλονίκη», «Μενεγάκη είσαι θέα! Ριζοσπαστικότατη» (σ.σ.: ναι, περνάει ρίζα πριν σπάσει το ξανθό με καστανό σαντρέ!), «Ελένη με κρατάς ορεξάτο και βλέποντας σε οργανώνω τις δουλειές μου» κλπ. Ανάμεσα σ’ αυτά τα φανατικά tweets, σχολιάζει τα παπούτσια της Ελένης, το πόσο θα του λείψει το Σαββατοκύριακο και άλλα τέτοια. Επικοινωνούσε και με την Πόπη Τσαπανίδου, αλλά κάποια στιγμή της έγραψε «τελικά είσαι πολύ μνημονιακιά και έχεις ασχημίσει»! Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια! Και αντιμνημονιακή διαδικτυακή δράση και θέση για τις γυναίκες, που ωφελούν να είναι όμορφες και μόνο, σύμφωνα με τα γούστα του… αριστερού συμβούλου!

    Φυσικά, όταν η σταρ Αντζελίνα Τζολί επισκέφθηκε το Μαξίμου για να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό μας, κύριο Αλέξη Τσίπρα, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νίκος Καρανίκας! Ήταν εκεί, πριν την άφιξη της σταρ με το καλό του κουλτουριάρικο κασκόλ για να δει από κοντά την καλλονή ηθοποιό, με την παγκόσμια ακτινοβολία! Πιστός όμως ως fan της Μενεγάκη, δε κάνει καμία δήλωση, γιατί μπροστά στη δικιά μας ξανθιά, τι να σπινάρει όποια χολιγουντιανή κοκκάλω;

    μενεγάκη
    Ελένη Μενεγάκη

    Αχ, Ελένη και λοιπόν και για χάρη της δίνει μια συνέντευξη στο Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα, την όποια μετα αρνείται πως έδωσε αλλά πως απλά μιλούσε στο τηλέφωνο με τις ώρες στη δημοσιογράφο. Ανάμεσα σ άλλα μίλησε για τον θαυμασμό που τρέφει για την παρουσιάστρια (σ.σ: τον οποίο και έχουμε εμπεδώσει πια), ενώ εξήγησε πως εκτός από το να παρακολουθεί Μενεγάκη, διαβάζει κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική, προφανώς μέσα από «googleαρίσματα» για τσιτάτα του Σουν Τζου και την «Τέχνη του Πολέμου» που δεν θέλουν και μεγάλη συγκέντρωση και που μόνο σε σοφία σε ημερολόγια τοίχου, από εκείνα τα παλιά δε κυκλοφορούν! Έτσι ο ίδιος διατράνωσε πως: «… οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου. Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική.

    Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού»… Και ο ιδεολογικός του ίλιγγος μπλέκει την κινέζικη αυτοκρατορική στρατηγική του 500 π.Χ. με ολίγην από μαρξισμό, πολύ Μενεγάκη και μια γεύση Αντζελίνα! Κοινώς; «Πιάσε, κάπελα, και μια τζατζίκι γιατί έχουμε βγει από διαδικασίες για την αλλαγή του κόσμου»! Στην ίδια συνέντευξη πάντως, η Φάνη, τον ρώτησε πώς θα αντιδρούσε αν η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε επικριτικά για την κυβέρνηση Τσίπρα ο κ. Καρανίκας τόνισε πως η Ελένη «επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. Δεν κόβουμε το ρεύμα, δεν κόβουμε το νερό, δεν παίρνουμε τα σπίτια»! Αυτά όλα, καλά μου παιδιά, για να μαθαίνετε εσείς και να θυμόμαστε εμείς οι γηραιοί, πριν χρόνια, γιατί μετα αλλάξανε τα πράγματα όσον αφορά στους φτωχούς -εμάς!- πάντα…

    “Γα@ήσου να στρώσεις τσόλι” και “άντε να φτιαχτείς ξέβγαλμα” 

    Στο τηλεοπτικό lifestyle, με χολιγουντιανούς εντυπωσιασμούς, «αριστερές» αρνήσεις και κινέζικη στρατηγική, προστίθεται και το εκτονωτικό βρίσιμο της εποχής των social media όπου με αδιανόητες εκφράσεις νταηλίδικες, βρισιές και υποτίμηση για τις γυναίκες που δε μοιάζουν στην Μενεγάκη για να είναι του γούστου του, ο Νίκος Καρανίκας, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιτέθηκε σε χρήστρια του Facebook.

    Η Κική Μαχαιρίδου, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη,  που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, καθώς είναι ιδιοκτήτρια ενός από τα μεγαλύτερα vip travel agency, σχολίασε κάτω από ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα. Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα είχε γίνει μερικές ώρες μετά την τραγωδία στη Μάνδρα και η επιχειρηματίας άσκησε με το σχόλιό της κριτική λέγοντας ότι   θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλάνε για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα. Τι ήταν να γράψει  το αυτονόητο η γυναίκα! «Γα@σου, στρώσεις τσόλι», «άντε να φτιαχτείς ξέβγαλμα», «ξέρασμα, σιχαμένο της Ιστορίας. Φασιστάκι που η άποψη σου βγαίνει απ την απελπισία σου που είσαι όπως είσαι… χαχαχαχα… τώρα σε είδα στις φωτο σου χαχαχαχαχα… τώρα κατάλαβα γιατί εκφράζεσαι έτσι χαχαχαχαχα…», «βρωμιάρα, ξεβαμμένη», «θηλαστικό της μπόχας» και πολλά άλλα.

    Και αυτή είναι η άποψη του συμβούλου του πρωθυπουργού για τις γυναίκες, πέρα απ όλα τα άλλα, που δηλώνουν αυτές οι αναρτήσεις του! Όποια δε συμφωνεί μαζί του, είτε «ασχημίζει» σα τη Τσαπανίδου, είτε είναι όλα τα παραπάνω που είπε για την κυρία Μαχαιρίδου, άρα απελπισμένη. Και φυσικά το ήθος, η φρασεολογία, οι εκφράσεις τιμούν τόσο το αξίωμα του, θεσμικά, στο πλευρό του πρωθυπουργού, όσο και την ιδεολογία της πολύπαθης αριστεράς! Αμετανόητος δε, μίλησε στην Ντίνα Καραμάνου, πριν κοπάσει ο σάλος των σχολίων του, λέγοντας πως  «δεν θα σας πω τι μου έγραφε, αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα»! Και τι να λέει, άραγε ο Σουν Τζου γι αυτά τα λάθη, σύντροφε Καρανίκα;

    Ο άνθρωπος που διάβαζε «και Πασκάλ αλλά και Μπρυκνέρ»

     Ο Νίκος Καρανίκας ανάμεσα σ άλλα είναι και αρθρογράφος στην ΑΥΓΗ και αλίμονο, αν όχι αυτός ποιος! Πριν λίγους μήνες μας διηγήθηκε διάφορες βιβλικές ιστορίες, σχεδόν ευαγγελικές που αρχίζουν με τον «καιρό εκείνον…», που αφορούσε στο πόσο καλύτεροι νεολαίοι ήταν οι αριστεροί απ τους δεξιούς!

    Έτσι διαβάσαμε: «…Δίχως να το γνωρίζουμε, μέσα από τις κουβέντες και τα διαβάσματα για τη φαινομενικότητα μπαίναμε στον κόσμο του Καντ. Και σιγά-σιγά καταλαβαίναμε την διαφορά μας από τον κόσμο της Δεξιάς. Εμείς διαβάζαμε Τολστόι, Βάρναλη, Ρίτσο, Λένιν, Μαρξ, Μπακούνιν. Αγαπούσαμε τον Ντοστογιέφσκι, προτιμούσαμε να ανιχνεύσουμε τον Διαφωτισμό από τον Ρουσσώ ή τον υλιστή και άθεο Ντιντερό. Δυσκολευόμασταν με την ευρωπαϊκή διανόηση και τα φιλοσοφικά ρεύματα, αλλά επιμέναμε. Κουβεντιάζαμε τα αναγνώσματά μας, μιλάγαμε για φιλοσόφους και τις απόψεις τους, πηγαίναμε να δούμε Ταρκόφσκι, Βισκόντι και Αγγελόπουλο, ενώ μετά βγαίναμε να αναλύσουμε τι είδαμε και, καθώς μιλάγαμε για τον ιταλικό νεορεαλισμό, μαλώναμε για τον σοσιαλιστικό ρεαλισμό και κοροϊδεύαμε το Χόλιγουντ (σ.σ: απαρηγόρητο το Χόλυγουντ θρηνεί για τον χαμένο θεατή Καρανίκα!). Κάναμε κουβέντες τα διαβάσματά μας και βγάζαμε συμπεράσματα από τον Πασκάλ και τον Μπρίγκεν (σ.σ: πρόκειται για το ίδιο και το αυτό πρόσωπο, άλλα ο γνώστης Καρανίκας, από διηγήσεις το γνωρίζει φαίνεται), γιατί δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές και φασίστες. Ήμασταν μαζί με τα κορίτσια φεμινιστές, γιατί μας άρεσε το κομμάτι της ιστορίας για τις σουφραζέτες αλλά και την Σιμόν ντε Μποβουάρ. Καταλαβαίναμε και αγαπούσαμε τα κορίτσια διαφορετικά από τους φαλλοκράτες».

    Το τελευταίο φυσικά και το παρατηρήσαμε στα άκρως μισογυνία και σεξιστικά του σχόλια προς την κυρία Μαχαιρίδου! Φυσικά, δεν παρέλειψε να γράψει πως «..οι κουβέντες ήταν που μας έκαναν να διαφέρουμε από τους δεξιούς, τους δαπίτες και τις δαπίτισσες. Εκείνοι διαβάζανε “4 τροχούς”, “Moto” και “Marie Claire”, όταν εμείς διαβάζαμε φιλοσοφία. Τους κοροϊδεύαμε ως αντιδραστικούς και αυτοί με τη σειρά τους μας κορόιδευαν ως γραφικούς και κουλτουριάρηδες. Αυτές οι κουβέντες ήταν για εμάς γεμάτες ιδέες, αυτές μας άλλαζαν τα μυαλά, την οπτική, τον τρόπο που θα συμπεριφερόμασταν στους πιο αδύναμους. Αυτές οι κουβέντες, αυτά τα διαβάσματα, μας έμαθαν να αγωνιζόμαστε για το κοινό καλό, μας έμαθαν να ζούμε με αξιοπρέπεια, να φροντίζουμε να δημιουργούμε περιβάλλοντα που δεν καταστέλλουν τις δυνατότητες των άλλων· μάθαμε τι είναι η ισότητα, η ισοτιμία και η αλληλεγγύη.

    Κοροϊδεύαμε τον δεξιό τρόπο ζωής. Είχαμε μια εικόνα δυο διαφορετικών κόσμων, με αξίες και ιδανικά διαφορετικά…»… Τώρα και εδώ που τα λέμε, αριστερή νεολαία ηταν η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, που ο χώρος της ήταν στα χαρτιά, αυτός του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά, άλλα που δεν ανήκαν σ αυτόν ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο κυρ Καρανίκας, που ήταν Κνίτες, αλλά μόνο ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Πιτσιόρλας και κάνα δυο άλλοι, άκουγε ροκ, έβλεπε σινεμά αμερικάνικο και γενικά από κινηματογραφιστές που δεν τελείωναν όλων τα ονόματα σε -όφσκι και – άλκοφ, οι κοπέλες φορούσαν και κάνα καυτό μίνι και κάνανε χαλάουα. Αυτοί συναντιόντουσαν με τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, που ήταν μαρξιστές τότε -ναι, μάλιστα- και κάποιοι τους Τροτσκιστές, στα ίδια σινεμά να δουν Μελ Μπρουκς, Μοντι Πάιθονς, Λουι Ντεφινές. Γουστάραν και Βοσκόπουλο και Χριστοδουλόπουλο και τράβαγαν και κάνα βραδύ στα κλαρίνα απενοχοποιημένα, ενώ ήξεραν πως ζούσε ένας Μάικλ Τζάκσον και μια Μαντόνα κάπου στον κόσμο και χόρευαν στα πάρτι.

    Καρανίκας

    Αυτοί λοιπόν όλοι και τον αντιδραστικό για τους κάλους αριστερούς, Ταρκόφσκι έβλεπαν αλλά και ελληνικές ταινίες με τη Βασιλειάδου και τον Αυλωτή και την Βλαχοπούλου. Και δεν αγαπούσαν τις ταμπέλες άλλα τις ήθελαν σπασμένες στο έδαφος. Μισούσαν τα «απαγορεύεται» και τα «επιβάλλεται» και δεν θεωρούσαν πως διανόηση είναι όποιος φοράει στρογγυλά γυαλιά και έχει ύφος δυσκοιλιότητας εξορίζοντας τη χαρά, την ελαφρότητα κάποτε, την ίδια τη ζωντάνια για να τον πουν κουλτουριάρη! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ την ομολογούμενή αγνοία και άντε να μάθεις πως όταν η Αυγή ήταν πάνω από τα τσονταδικα στην Ομόνοια, με διευθυντή τον μοναδικό Χρυσοστομίδη τον πατέρα, το άρθρο του, ούτε στις σελίδες αναγνωστών δεν θα πέρναγε, ως αστήριχτο, ανιστόρητο, συντηρητικό και όλο στερεότυπα. Να του πεις πως το «4 τροχοί» για παράδειγμα, δεν είχε άποψη μόνο για τσιμούχες και καρμπιρατέρ, άλλα κειμεναρες γραμμένες από πραγματικούς λογοτέχνες και μιλούσε για ελευθέρια;

    Για αυτήν την ελευθέρια, που συχνά καιροφυλακτεί στις εθνικές οδούς και στα χιλιόμετρα της ασφάλτου, στις λέξεις του ιδεολογικά αντίθετου, στην ομορφιά της ειλικρίνειας, στη κοροϊδία του τσιτάτου και όχι στην υιοθέτηση του, στην ωραιότητα της εξερεύνησης ενός δρόμου, κάποιου προορισμού, μια ιδεολογίας, μια άγνωστης μας θεωρίας. Και είναι αυτή μια ελευθερία που δε σας είναι γνωστή γιατί είστε δέσμιος στερεοτύπων που ανήκουν, ακριβώς πίσω στο 1980 και που αν τότε είχαν λόγο ύπαρξης, τώρα είναι γραφικές αστειότητες ανθρώπων που κυβερνούν ενώ δεν κατανοούν, ούτε την εποχή, ούτε με το τι πραγματικά συμβαίνει. Να του πεις πως το  Marie Claire, γέννημα της δεκαετίας του 30 στο Παρίσι, με όνομα από ηρωικά δημοφιλούς μυθιστορήματος του 1910 της Μαργκερίτ Οντού, μίλησε για αισθητική, χειραφέτηση, ανθρωπινά δικαιώματα και μόδα, που αγγίξαν εκατομμύρια γυναίκες σε 33 χώρες του πλανήτη; Που να καταλάβει αφού υποτιμά τις γυναίκες, με την μισογυνική σας προσέγγιση, άλλα κυρίως τον εαυτό του, ως άσχετο κλισαδόρο, που γραφεί και κάνα κειμενάκι γιατί έχει τα μέσα!
    Ποιος είναι αριστερός τελικά;

    Ταπεινά λέμε, εμείς, πως αριστερός κυρ Καρανίκα μου, στις μέρες μας, είναι όποιος δε κοιμάται τα βραδιά γιατί κάποιος αδικείται, γιατί πνίγονται άνθρωποι στον 21 αιώνα από μια βροχή, γιατί τίποτα δε λύθηκε στη ΔΕΗ, στα χρεωμένα νοικοκυριά, στον κόσμο στα συσσίτια και σε όσους ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια. Και γιατί τα σπίτια, ναι, βγαίνουν στους πλειστηριασμούς. Και γιατί τα μνημόνια είναι εδώ και αυτό επίσης, «ασχημίζει» όλο τον τόπο. Και γιατί ο «αριστερός» σέβεται τις γυναίκες και όταν δε διαβάζουν Μπουβουάρ και το «Δεύτερο φύλο» αλλά κάνουν 10ωρο στα ταμεία στα σούπερ μαρκετ με μισθό υποαπασχόλησης.

    Οποίος δε βολεύεται σε κρατικές θέσεις άλλα παλεύει να χωρέσει σε έναν κόσμο διαφοράς. Και όποιος κατανοεί πως δεν είναι αλάθητος. Αναμεσά σ άλλα δηλαδή, άλλα τι να λέμε, θα τα ξέρετε και από τον Καρλ και από τον Μαρξ. Και εδώ, που τα λέμε, αν εσείς κυρ Καρανίκα μου έχετε διαβάσει Κάντ, εμείς πάμε να πιάσουμε έδρα στο Χάρβαρντ των Αμερικάνων που τι να μετρήσουν μπροστά σας, πάνω στη θεωρία των Χορδών και αυτή των Πάντων. Μπορεί να αρθρογραφήσουμε και για την κοσμογονική Μαύρη Ύλη, αν βέβαια χρησιμοποιούμε κομπιούτερ γιατί κι αυτά κάτι δεξιοί στα αμερικάνικα πανεπιστήμια τα βρήκαν, που μπορεί να ξεφύλλιζαν και κάνα «Εσκουάιρ» – μακριά από μας…
    Μια αποριούλα:

    Η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα, που είναι δυναμική, ορμητική, εργαζόμενη, με σαφείς ιδεολογικές αρχές, για όλα αυτά τα άκρως σεξιστικά και μισογυνικά τι λέει; Γιατί ιδεολογικά, «συντρόφισσα» δεν μπορεί να νιώθει να με έναν άνθρωπο που επιτρέπει απόψεις μόνο σε όσες έχουν τέλειες αναλογίες και μοιάζουνε στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, να μάθουμε πόσο όλες αυτές οι δημόσιες τοποθετήσεις και το ήθος της επιχειρηματολογίας, δημιουργούν, έστω δυσφορία, στην σύντροφο του πρωθυπουργού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τηλεόραση: Κορίτσια, γιατί μοιάζετε όλες; Μίνι, πλαστικές και χαμηλά νούμερα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βόλτα του Robert Pattinson στην Ακρόπολη (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκαψαν το αυτοκίνητο της Ελένης Χατζίδου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ