• Gossip

    «Μις Κόσμος 2018»: Πτυχιούχος και με εθελοντική δράση στο μεταναστευτικό η «πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη»

    • NewsRoom


    Η Μεξικανή Vanessa Ponce de Leon, 26 ετών, έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και εργάζεται εθελοντικά στην οργάνωση «Migrantes en el Camino», βοηθώντας άτομα που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική.

    Πτυχιούχος και με εκτενή εθελοντική δράση είναι η νέα «Μις Κόσμος», που κέρδισε επάξια το πολυπόθητο στέμμα στον λαμπερό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Χαϊνάν.

    Η Μεξικανή Vanessa Ponce de Leon, 26 ετών, έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και εργάζεται εθελοντικά στην οργάνωση «Migrantes en el Camino», βοηθώντας άτομα που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική.

    Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η πανέμορφη κοπέλα είναι και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά για νεαρές κοπέλες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του διαγωνισμού «Μις Κόσμος».

    miss-world

    Η Vanessa Ponce de Leon στέφθηκε 68η «Μις Κόσμος» σε μια εντυπωσιακή τελετή, με την περσινή νικήτρια, την Ινδή Manushi Chhillar, να της παραδίδει συγκινημένη το στέμμα.

    Ένα από τα highlights του διαγωνισμού ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση του θρυλικού αμερικανικού συγκροτήματος Sister Sledge, που ερμήνευσαν την επιτυχία του 1979 «We Are Family».

    Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτικές και το κοινό, και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία.

    Πέρα από τη δράση της σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ΜΚΟ, η 26χρονη ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν και ως παρουσιάστρια. Είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ, κυρίως των καταδύσεων και η αγαπημένη της φράση είναι «έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς στολίζει η Kris Jenner την έπαυλή της για τα Χριστούγεννα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lily – Rose Depp: Πώς ετοιμάζεται η κούκλα κόρη του Johnny Depp για το σόου της Chanel

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Alessandra Ambrosio μας καλωσορίζει στην πολυτελή κατοικία της



    ΣΧΟΛΙΑ