• LIFE&STYLE

    Έξαλλοι Σπύρος Σούλης και Ρούλα Κορομηλά με το Survivor

    • Νίκη Καξερή
    survivor-σποιλερ-ασυλια


    Αντίθετος με την επίθεση που δέχτηκε η Ροδάνθη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είναι ο Σπύρος Σούλης. Ο γνωστός παρουσιαστής και αρχιτέκτονας, ο οποίος το 2003 συμμετείχε στο ορίτζιναλ Survivor του Mega, παρακολούθησε το σκηνικό που έγινε στην παραλία των Μαχητών και εξέφρασε την αγανάκτησή του στο Twitter.

    Οι Μαχητές κατηγόρησαν την Ροδάνθη ότι δεν συνεισφέρει στην ομάδα και περιμένει τα πάντα από τους άλλους. Πριν μερικές ημέρες, η 19χρονη παίκτρια τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα.

    Η ομάδα της υποστήριξε ότι αποφεύγει να κάνει δουλειές, ενώ όταν πρόκειται για φαγητό είναι η πρώτη που τρέχει.

    «Η Ροδάνθη κάνει διακοπές από τη μέρα που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ενώ στην αρχή προσπαθούσε να αποφύγει να κάνει πράγματα, σε κάποια στιγμή το συζητήσαμε. Και απλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες. Απλά γκρινιάζει και απλά νομίζει ότι έχει έρθει κάπου αλλού και όχι στο Survivor», είπε η Μελίνα Μεταξά.

    Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που δυσαρεστήθηκαν με αυτή την επίθεση και έκαναν λόγο για bullying, ενώ ο Σπύρος Σούλης έγραψε: «Τι άσχημο θέαμα και λάθος πρότυπο. Αντί να βοηθάνε την τραυματισμένη, να δείχνουν συμπόνοια και κατανόηση, την προσβάλουν και την κοροϊδεύουν την αδύναμη κοπέλα. Και κανείς δεν τις σταματάει. Ντροπή σε όσους κάνουν επίθεση και ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα».

    Στη συνέχεια, κάποιος χρήστης του Twitter απάντησε με ειρωνεία αναφέροντας μία από τις εκπομπές που είχε αναλάβει στο παρελθόν ο Σούλης, «Παιχνίδι επιβίωσης είναι, δεν είναι “Άλλαξέ το”».

    Σούλης-Σπύρος
    Σπύρος Σούλης

    Εννοείται πως ο ίδιος απάντησε φανερά ενοχλημένος υπενθυμίζοντας ότι, «Στο οποίο έχω πάει φίλε μου και έχω φτάσει μέχρι τον τελικό. Εξυπνάδες αλλού».

    Ακόμη μία γνωστή παρουσιάστρια, η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτησή της στο Twitter έκρινε αρνητικά την αντίδραση των Μαχητών προς την Ροδάνθη.

    Ρούλα Κορομηλά
    Ρούλα Κορομηλά

    «Έπεσα πάνω στο μπούλινγκ στο κοριτσάκι, ρε φίλε! Βλέπω για πρώτη φορά και μάλλον θα είναι και η τελευταία», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελένη Χατζίδου πριν το Survivor: Η Θεολογική, το Fame Story και οι πλαστικές επεμβάσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός μεταξύ των Μαχητών – Ροδάνθη και Ηλίας στο στόχαστρο συμπαικτών τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ