• LIFE&STYLE

    Χώρισαν η Τζούλια και ο Μιχάλης μετά το τέλος του Power of Love – Τι συνέβη

    • NewsRoom
    τζουλια-μιχαλης-χωρισμος

    Τζούλια Καραγιάννη και Μιχάλης Κάββαλος


    Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Τζούλιας Καραγιάννη και του Μιχάλη Κάββαλου, μετά το φινάλε του Power of Love. Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν τα βρήκαν στην πορεία, παρ’ όλο που έδειχναν πολύ ερωτευμένοι στην μικρή οθόνη.

    Με το που βγήκαν από το σπίτι της αγάπης όλα τα ζευγάρια ήταν συνέχεια μαζί απολαμβάνοντας τον έρωτά τους μακριά από κάμερες και φώτα. Εξαίρεση αποτέλεσαν η Τζούλια και ο Μιχάλης.

    Εκείνη έφυγε αμέσως για Μύκονο, ενώ ο Μιχάλης παρέμεινε στην Αθήνα. Οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού όσο περνούσαν οι μέρες φούντωναν όλο και περισσότερο.

    Ο Μιχάλης είχε δηλώσει μετά το τέλος του POL:

    «Τελειώνοντας το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις, γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφός μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι».

    Από τη μεριά της, η Τζούλια έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της στο Instagram, διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες από το λογαριασμό της, ενώ χθες επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν γράφοντας στο story της:

    «Εγώ το είπα. Ο καιρός θα δείξει πολλά.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι αποχωρεί η «Μαρίνα» από τη «Μουρμούρα» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα – έκπληξη της Πόπης Τσαπανίδου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μουντιάλ 2018: Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Εμπαπέ



    ΣΧΟΛΙΑ