ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επένδυση 1,9 εκατ. ευρώ για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του καταστήματος της Lidl Ελλάς στην Αλεξανδρούπολη
Προσοχή: Σουβλάκι κοτόπουλο με σαλμονέλα, που διακινείται από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΕΤ, ο οποίος έχει ήδη προχωρήσει στην ανάκληση του συγκεκριμένου προϊόντος. Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων” έτους 2017, προέβη σε δειγματοληψία κοτόπουλου σουβλάκι, με την εμπορική ονομασία “TOY ΧΑΣΑΠΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με πιπεριά”, με ημερομηνία παραγωγής 01/04/17 και ανάλωση έως 11/04/17, που διακινείται από την εταιρεία LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος από τα υποκαταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν αυτό να μην το καταναλώσουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.