Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θάνος Πλεύρης: Τα πρώτα καλά νέα – Διακόπτεται σταδιακά η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής

Θάνος Πλεύρης

Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Όπως αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου, ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας με τους γιατρούς να προχωρούν στην προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Όπως προκύπτει από τους θεράποντες ιατρούς, η εικόνα της υγείας του κ. Πλεύρη έχει αρχίσει να γέρνει υπέρ του, στον αγώνα που δίνει ο οργανισμός του κατά της βαριάς λοίμωξης, η οποία προκλήθηκε από σταφυλόκοκκο.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος είχε υποβληθεί σε αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις (κιρσοί) στο αριστερό πόδι, σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, όμως η κατάσταση της υγείας του ξαφνικά επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα α εισαχθεί στην Εντατική την Κυριακή με «εικόνα σήψης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Δημοκρατία: Ανακοίνωσε τις αλλαγές ο Κυρ. Μητσοτάκης – Ποιοι τομείς δημιουργούνται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνος Πλεύρης: Οι τελευταίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του- Συνεχίζει τη μάχη για πέμπτο 24ωρο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Της φυλακής τα σίδερα είναι για τον Αγγλούπα- Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη ΓΑΔΑ