Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Εκπτώσεις έως 85% στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με δεκαπενθήμερο εκπτώσεων έως 85% σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας υποδέχονται τον Νοέμβριο τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου[1], οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και του www.germanos.gr, μπορούν να αποκτήσουν με έως 36 άτοκες δόσεις[2], δημοφιλή Smartphones, Τablets, Accessories, Smart gadgets, είδη Gaming και Τηλεοράσεις σε προνομιακές τιμές.

Ενδεικτικά, στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές θα βρουν:

 4G Smartphones με έκπτωση έως 50%

 Tablets με έκπτωση έως 30%

Smart Gadgets με έκπτωση έως 50%

 Laptops με έκπτωση έως 11%:

Είδη Gaming με έκπτωση έως 85%

 

Τηλεοράσεις με έκπτωση έως 33%

Περιφερειακά Υπολογιστών με έκπτωση έως 80%

Επιπλέον, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι πελάτες που θα εξαργυρώσουν μέχρι τις 4/11 τα ευρώ €πιστροφή που έχουν συγκεντρώσει από τις αγορές τους  με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, κερδίζουν επιπλέον 20% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης.

Δείτε όλες τις εκπτώσεις στο www.germanos.gr.

[1] Οι προσφορές ισχύουν ή/και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Οι 36 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές προϊόντων 500€ και άνω, 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές  300€ και άνω, ενώ οι 12 άτοκες δόσεις για αγορές 60€ και άνω και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

[3] Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

4 Ισχύει έως 12/11, ή/και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.