Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Τράπεζα Πειραιώς: Αναδείχθηκε «Cloud Company of the Year»

Χρήστος Μεγάλου, CEO Τράπεζας Πειραιώς

Χρήστος Μεγάλου, CEO Τράπεζας Πειραιώς

Οκτώ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς, στα Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line που διοργάνωσε η BOUSSIAS Events, ενώ αναδείχθηκε και «Cloud Company of the Year».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αξιοποιώντας συνεχώς τις νέες τεχνολογίες για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των συστημάτων της και υλοποιώντας με συνέπεια το πλάνο ψηφιακού μετασχηματισμού της εφαρμόζοντας μια cloud-first προσέγγιση, αναδείχθηκε Cloud Company of the Year.

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε επιπλέον οκτώ σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα απέσπασε:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς για συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών. Σκοπός της Τράπεζας είναι να ενισχύσει τη θέση της ως ενός χρηματοοικονομικού οργανισμού νέας γενιάς, τροφοδοτούμενου από τεχνολογία αιχμής cloud που παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, υιοθετώντας ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας, καταλήγει σχετική ανακοίνωση της τράπεζας.

Διαβάστε επίσης: 

H PCT ενισχύει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς

Alpha Bank: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το senior preferred ομόλογο – Στο 7,25% το επιτόκιο

Πειραιώς Financial Holdings: Αποχωρεί ο Δημήτρης Λιτσικάκης

──────────────────

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων