Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα: Οι επαφές ενόψει του deal και ο ρόλος της Ελληνικής

Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα

Συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα τις παρουσιάσεις προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ). Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα των διεργασιών που κάνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες για την απόκτηση του Συνεργατισμού, καθώς τη Δευτέρα 30 Απριλίου λήγει το χρονικό περιθώριο για την υποβολή δεσμευτικών προτάσεων εκ μέρους ενδιαφερόμενων επενδυτών για την εξαγορά ή όχι της ΣΚΤ.

Μετά το λεπτομερές due diligence και τις επιπρόσθετες πληροφορίες που έχει πάρει από τα διευθυντικά στελέχη της Συνεργατικής, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αρχίσει εις βάθος ανάλυση που θα κρίνει τα επόμενα βήματα και βασικά το τίμημα που θα προσφερθεί.

Πληροφορίες σημειώνουν ότι δεν υπήρξε κανένα επίσημο παράπονο ή αίτημα για παράταση της υποβολής των δεσμευτικών προτάσεων παρά τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που δόθηκαν στους ενδιαφερομένους για τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων της ΣΚΤ και την υποβολή δεσμευτικής πρότασης.

Η προσοχή εστιάζεται στην Ελληνική Τράπεζα που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για το καλό κομμάτι του συνεργατισμού.

ΠΗΓΗ: www.philenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η κινητικότητα του CVC και οι business των 80 εκατ. για τις νέες ταυτότητες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανγαία: Τα σχέδια για έκδοση ομολόγου και η προοπτική της ΑΜΚ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τράπεζες: Κάλεσμα για ρύθμιση σε 1.000 επιχειρήσεις