Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παραδοχή Φάμελλου: “Ζήτησα και εγώ το επίδομα ενοικίου”

Ντόμινο αποκαλύψεων από πολιτικά πρόσωπα πραγματοποιείται λίγο μετά τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, για το επίδομα ενοικίου που έπαιρνε η Ράνια Αντωνοπούλου, με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να παραδέχεται δημόσια ότι ζήτησε το επίδομα ενοικίου.

Ο Σωκράτης Φάμμελος ομολόγησε ότι έκανε χρήση του σχετικού νόμου που προβλέπει την όλη διαδικασία, παρά το γεγονός ότι δεν προκύπτει από τα νόμιμα.

Πάντως, εν τέλει ο Σωκράτης Φάμελλος δικαιούται το επίδομα, καθώς το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτηθεί με δανεισμό, δημιουργώντας ένα πάγιο μηνιαίο έξοδο στο βουλευτή και υπουργό της κυβέρνησης. Ο αναπληρωτής υπουργός προέβη σε διευκρινιστική δήλωση από την Τρίπολη, όπου βρίσκεται με αφορμή το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνος Φωτάκης: Έκανε την αίτηση για επίδομα ενοικίου ενώ έχει μονοκατοικία 260 τ.μ. στο Ψυχικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας «παραίτησε» τελικά τη Ράνια Αντωνοπούλου – Στη Βρετανία θα έμπαινε φυλακή