Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στην Τουλούζη – Τρεις τραυματίες

Τρεις φοιτητές από την Κίνα τραυματίστηκαν από την επίθεση που δέχθηκαν από αυτοκίνητο  στην πόλη Μπλανιάκ, στα περίχωρα της Τουλόυζη της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Το αυτοκίνητο που έπεσε  πάνω σε πεζούς, οδηγούσε άνδρας τον οποίο συνέλαβαν επί τόπου οι γαλλικές Αρχές.

Από τους τρεις τραυματίες, σοβαρότερη είναι η κατάσταση μιας 23χρονης φοιτήτριας, ενώ ένας νεαρός άνδρας και άλλη μια κοπέλα, ηλικίας 22 και 23 ετών, φέρουν ελαφρύτερα τραύματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της γαλλικής αστυνομίας, το όχημα έπεσε πάνω τους σκόπιμα, με σκοπό να παρασύρει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε.

Όπως, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Europe 1 το περιστατικό συνέβη στην έξοδο του λυκείου-κολεγίου Σεντ Εξιπερί.

Ο δράστης είναι 28 ετών και το όνομά του δεν περιλαμβάνεται στις λίστες των ύποπτων τρομοκρατών. Διαθέτει, ωστόσο, φάκελο ποινικών αδικημάτων, καθώς είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Βάσει των πρώτων στοιχείων της έρευνας, όπως μεταδίδει το Europe1, υποστήριξε ότι «έλαβε εντολές» για να διαπράξει την ενέργεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις: Πήρε πίσω την ομολογία του ο 58χρονος για τη δολοφονία της Δώρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Paradise Papers: Σε νέο κυκεώνα σκανδάλων ο (τέως εφοπλιστής) Μιχάλης Ζολώτας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος ότι έκανε μήνυση στον διευθυντή των Νέων