Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κώστας Μπακογιάννης: Έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας στις έρευνες για τους 3 αγνοούμενους στην Εύβοια

Κώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Αθηναίων

Η αναζήτηση των τριών αγνοούμενων στην Εύβοια, οι οποίοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, αποτελεί την προτεραιότητα των Αρχών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή την ώρα ζούμε την αγωνία για να βρούμε τους τρεις συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Εκεί έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας. Θερμή παράκληση σε όλους: Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις..».

Οι άνθρωποι που αγνοούνται είναι ένα ζευγάρι, 67 ετών ο άνδρας και 58 ετών η γυναίκα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο Μαντούδι όταν το βράδυ του Σαββάτου χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητό τους για να μεταβούν σε σπίτι συγγενικού, ηλικιωμένου προσώπου. Επίσης, αγνοείται ένας 27χρονος, στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός άνδρας επέβαινε σε όχημα μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκκενώνονται οικισμοί στον Δήμο Ωρωπού – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στη Στερεά Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις αγνοούμενοι στην Εύβοια από τον κυκλώνα «Ζορμπά» – Πνίγεται το Μαντούδι (pics+video)