Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια για ένα τηλεφώνημα

Τέρενς Κουίκ

Τέρενς Κουίκ

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ και του προέδρου της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη (ΣΥΡΙΖΑ), εξαιτίας μιας τηλεφωνικής κλήσης.

Ο καβγάς ξέσπασε, αφού ο κ. Κουίκ ζήτησε από τον κ. Τριανταφυλλίδη να συντομεύσει η συνεδρίαση της επιτροπής, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία είχαν συνεννοηθεί ότι ο υφυπουργός θα έπρεπε να φύγει από τη συνεδρίαση έπειτα από 20 λεπτά, λόγω άλλων υποχρεώσεων. «Έχω κι άλλες δουλειές. Έχω τον Γερμανό πρόεδρο» έλεγε ο κ. Κουίκ. Όταν όμως ο κ. Τριανταφυλλίδης προσπάθησε να διαψεύσει την τηλεφωνική τους συνομιλία, ο υφυπουργός εξερράγη.

Στη διάρκεια της σφοδρής αντιπαράθεσης, ο κ. Κουίκ σηκώθηκε από το έδρανο, κάλεσε τον κ. Τριανταφυλλίδη που βρισκόταν στο προεδρείο να τον κοιτάξει στα μάτια και να του απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα: «Mε πήρατε τηλέφωνο ή όχι;».

Ο διάλογος έχει ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και εσωκομματικό άδειασμα στον Καμμένο από τον Τέρενς Κουίκ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κουίκ διαφοροποείται από τους ΑΝΕΛ και στηρίζει Κοτζιά