Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έγκλημα καταγγέλλει η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη – Τι αναφέρει στην επιστολή της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη έπειτα από επιστολή της συζύγου του, Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, προς τον υπουργό Ναυτιλίας στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το λιμενικό σώμα.

Στην επιστολή της, η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη επικαλείται στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο δυστύχημα. Όπως αναφέρει η κυρία Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με την κα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος.

Στην επιστολή της καταλήγει: «Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη βρίσκονταν κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού και πως υπήρξε παρενόχληση του σκάφους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από «θλων και τέμνον» όργανο.

Η οικογένεια ανέβαλε την κηδεία του Σήφη Βαλυράκη που επρόκειτο να γίνει αύριο το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Διαβάστε επίσης:

Από τι πέθανε ο Σήφης Βαλυράκης – Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Σήφη Βαλυράκη: Η μοιραία βόλτα με το φουσκωτό ανοιχτά της Ερέτριας

Φώφη Γεννηματά: Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη