Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ασύλληπτη τραγωδία στην Καλιφόρνια: Περισσότεροι από 600 οι αγνοούμενοι από την φονική πυρκαγιά

A firefighter walks by the a burning home in Malibu, Calif., Friday, Nov. 9, 2018. A Southern California wildfire continues to burn homes as it runs toward the sea. Winds are blamed for pushing the fire through scenic canyon communities and ridgetop homes. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)

Δραματική είναι η κατάσταση στην Καλιφόρνια, όπου ο αριθμός των νεκρών που άφησε πίσω της πυρκαγιά ανέρχεται σε τουλάχιστον 65, μετά την ανεύρεση επτά ακόμη σορών στα βόρεια της πολιτείας. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανεβεί δραματικά, μετά την αναθεώρηση προς τα πάνω του αριθμού των αγνοουμένων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Μπιούτ, Κόρι Χόνι, ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούνται αγνοούμενοι στην πόλη Παραντάις και άλλες περιοχές της κομητείας που επλήγησαν από την πυρκαγιά «Camp» αναθεωρήθηκε προς τα πάνω και ανέρχεται σε τουλάχιστον 600.

Η προηγούμενη εκτίμηση των Αρχών ήταν πως αγνοούνταν περίπου 100 κάτοικοι.

Πάνω από 8.800 κτήρια, τα περισσότερα από αυτά σπίτια, καταστράφηκαν ολοσχερώς στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Παραντάις. Οι εντολές απομάκρυνσης κατοίκων από τις εστίες τους παραμένουν σε ισχύ για περίπου 50.000 ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία δίχως τέλος στην Καλιφόρνια: Βρέθηκαν απανθρακωμένοι 44 άνθρωποι-200 αγνοούμενοι (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλαση φωτιάς στην Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 31 οι νεκροί από την πύρινη λαίλαπα (video+map)