Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παρελθόν ο David Cameron. Ανακοίνωσε την παραίτηση του

Την παραίτηση του ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας David Cameron, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα χρειάζεται “νέα ηγεσία”.

“Ο βρετανικός λαός ψήφισε να αποχωρήσει από την Ε.Ε. και η επιθυμία του είναι σεβαστή”, επισήμανε. “Θα κάνω τα πάντα για να στηρίξω το πλοίο τις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα ήταν σωστό για μένα να είμαι ο καπετάνιος που θα οδηγήσει τη χώρα στον επόμενο προορισμό. Αγαπώ αυτή τη χώρα και αισθάνομαι τιμή που την υπηρέτησα”, τόνισε ο Cameron.

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στην ηγεσία της χώρας μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα αναλάβει νέος πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, 51,9% των Βρετανών ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την Ε.Ε. έναντι 48,1% που τάχθηκαν υπέρ της παραμονής της. Συνολικά προσήλθε στις κάλπες το 72,2% του εκλογικού σώματος, δηλαδή 46.499.537 ψηφοφόροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/anisichia-stin-ekt-entos-ton-epomenon-oron-antidrasi-apo-tin-kentriki-trapeza/55970

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/brexit-o-chrisos-aneveni-sta-ipsi/55976