Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Mύκονος report: H Shakira και το πάρτι της Louis Vuitton

Μύκονος. Η πιο hot φήμη των τελευταίων ημερών έχει να κάνει με τον ερχομό της Shakira στο νησί των ανέμων. Οι φανατικοί της θαυμαστές και μη θα χρειαστεί να περιμένουν την μεγάλη απόφαση από την τριανδρία του Nammos. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται σκέφτονται πολύ σοβαρά να κλείσουν την διάσημη τραγουδίστρια για μια συναυλία είτε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε ρόλο support, είτε μόνη της σε ένα live που σίγουρα θα γράψει ιστορία τον ερχόμενο Ιούλιο.

Μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά στο χέρι στην τσέπη, αφού θα έχουν να κάνουν με μια σταρ πρώτης γραμμής και όχι, με αστέρια που έχουν αρχίσει να ξεθωριάζει η λάμψη τους, σαν τον  Julio Iglesias και τους Gipsy Kings.

Οι φήμες λένε ότι η αμοιβή της ξεπερνάει τις οχτακόσιες χιλιάδες ευρώ, ποσό απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα, όχι όμως απαγορευτικό για τον Σάμι Ιμπραήμ, τον Ζαννή Φρατζέσκο και τον Κωνσταντή Κουσαθανά, που το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Φυσικά η τιμή για την συγκεκριμένη βραδιά αναμένεται να είναι κατά τι τσιμπημένη από τα φετινά 1.000 ευρώ κατ’ άτομο, ειδικά από την στιγμή, που η Shakira εμφανιστεί μόνη της στην Ψαρού.

Κι’ αυτό γιατί τυγχάνει λατρείας από τους Άραβες και τους Λιβανέζους μεγιστάνες που αναμένεται να κάνουν «τρελές» ζημιές το συγκεκριμένο βράδυ.

Prive lunch για λίγους

Άνεμος Louis Vuitton φύσηξε πριν λίγες ημέρες στην Ψαρού, αφού ο διάσημος γαλλικός οίκος δημιούργησε για λίγες μόνο ημέρες ένα pop up store στο Nammos.

Ήταν η πρώτη φορά που οι διάσημες τσάντες με το θρυλικό μονόγραμμα, τα φουλάρια της, τα γυαλιά της και άλλα προϊόντα βγήκαν εκτός καταστημάτων της εταιρίας και σύμφωνα με τις φήμες έγιναν ανάρπαστα, από τις διάφορες κυρίες Αράβων και Λιβανέζων Κροίσων που τις εντόπισαν.

Τα εγκαίνια γιορτάστηκαν με ένα κοκτέιλ πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρόν κυρίες σαν την Βερόνικα Πάστρα και την Χριστίνα Τσατσάκη, το ζεύγος Δημήτρη και Ελένης Αγιοστρατίτη και πολλοί άλλοι, που θαύμασαν τις διαχρονικές και πανάκριβες δημιουργίες του οίκου.

Λιγότεροι, στην πλειοψηφία τους ξένοι, λάτρεις και φίλοι του διάσημου brand ήταν οι καλεσμένοι στο prive lunch του προέδρου της Louis Vuitton Ευρώπης, Φρανσουά Πεντρόλ, που έλαβε χώρα την επομένη στο Nammos, οι οποίοι απόλαυσαν λεπτές γεύσεις και εξαιρετικά τρίλιτρα κρασιά, όπως το ροζέ Saint Tropez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/mikonos-o-diachronikos-fthonos/66088